• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.08.2017

12:04

PORUKA OD KOJE ĆETE SE NAJEŽITI! Španovićeva: Takmičenje je gotovo, ali je moja rešenost da budem najbolja još jača!

Ostali sportovi

PORUKA OD KOJE ĆETE SE NAJEŽITI! Španovićeva: Takmičenje je gotovo, ali je moja rešenost da budem najbolja još jača!

Podeli vest

Srpska atletičarka Ivana Španović je posle (ne)prospavane noći poslala poruku koja dovoljno govori o tome o kakvoj je šampionki reč

Najbolja srpska atletičarka doživela je nepravdu pošto su joj sudije prilikom skoka u poslednjoj seriji za referantan rezultat uzele trag koji je ostavio papir sa brojem koji se otkačio sa Ivaninog dresa.

Španovićeva je zajedno sa Atletskim savezom Srbije uložila žalbu, koja je odbijena, a naša takmičarka je potom u poruci na Instagramu istakla da joj je učinjena velika nepravda jer dolazi iz Srbije.

(FOTO) IVANA OBJASNILA ZAŠTO JE POKRADENA: 1. Nepravda! 2. Iz Srbije sam! Ali, kad-tad...

Posle noći u kojoj je pitanje da li je uspela za uhvati san, Ivana je poslala poruku da će je ovo što se desilo samo dodatno motivisati.

- Boja slike oslikava kako se osećam a nebo ono sto osećam. Takmičenje je gotovo ali moja rešenost da budem najbolja na svetu je samo jača - napisala je Španovićeva na Tviteru uz crno-belu fotografiju koju je postavila.

 

 

EVO ŠTA SE DEŠAVALO IZA KULISA! Ivanin trener: Doneli su odluku BEZ DOKAZA, na osnovu pretpostavke!

(VIDEO) KAD NE MOGU DA NAS POBEDE, ONDA NAS POKRADU! Čavić, Tijana i košarkaši znaju kako je Ivani!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milija

pre 6 godina

Ivana,\nNepravde je bilo i bice je,ti si nasa i najbolja bez obzira na ovu katastrofalnu odluku.\nSamo napred!!!

Lala iz Banata

pre 6 godina

Тако је ИВАНА...нема ништа од "јадиковке"..Оно што нас не уништи, на крају...увек на ојача,,,!! Храбро у нове победе,,,А бројеве са леђа одмах - поклони судијама за успомену..и сувенир на... -најбољу...!!

bubasvaba

pre 6 godina

Jesi li ti broj iz srbije ponela pa je tvoja greska ili je greska organizatora???.Zinulo im dupe za pare ovima sa zapada pa vidis da se medjusobno jajima truju sve zbog veceg profita to jest para kao da ce ziveti dva veka svi ponaosob .

Dragan KNN

pre 6 godina

Разведри се Ивана , ти си злато Србије !

milos rankovic

pre 6 godina

TI ZNAS CELA ALI CELA SRBIJA JE UZ TEBE I BICE LEPO SI REKLA TI SI IZ SRBIJE A ONA BAGRA IZ LOPOVSKE DRZAVE DOCE ONI NA TAPET KOD TEBE DAL MOZDA ONA STO JE BILA PRVA NIJE DOPINGOVANA

Mane

pre 6 godina

G.Ivanu je omela povreda koja je oduzela mnogo od treninga i načina treniranja.Prateći njen rad zaključio sam da njeni standardni skokovi treba da se kreću oko 7,10m-7,15m.Devojka ima kapaciteta za svetske rekorde i to će se pokazati i dokazati.Što se tiče godina,ne brini,čovek sa godinama mentalno jača a to kada budeš imala 29 g.neće uticati negativno na fizičku snagu.Pobogu ja imam 45 g,u mladosti sam imao 1,20m odraz a sada sa 25kg više skačem 90cm.Jednom atletičar uvek atletičar,doduše još uvek rekreativno treniram.

Ante

pre 6 godina

Motku u ruke, pa udri po njima pre nego odeš za Srbiju!

Stevan

pre 6 godina

Ti si za nas pobednica i kao i da si nam donela zlato. Da si Amerikanka ili Britanka nebi im palo na pamet da donesu takvu odluku. Tesko breme nosimo ali se nadam da ces uspeti bez obzira na boju neba koja je trernutna i verujem ostvariti svoju resenost. Zelim Ti to od srca!

Duska

pre 6 godina

Ivana, sunce Srbije nisam očekivala tvoju drugačiju poruku na tviteru...samo napred...ponosni smo na tebe...\n

Ljubo

pre 6 godina

A zasto se tako unakazi po telu sa tetovazama ,slatka Srpkinjo ,....?!

kales

pre 6 godina

Fali nam ovo zlato, ali ovaj skok ce se pamtiti duze od zlatne medalje.

Krasić

pre 6 godina

Pri bacanju kugle,ukoliko vetar odnese broj sa tekmičara u pravcu bacanja kugle dali je to prestup.

bane

pre 6 godina

Neka nam neko objasni ko je zadužen i kako se kače brojevi na dres takmičara. Dali je u pitanju sabotaža, jer verovatnoća uvek postoji. Inače uslovi za svetsko prvenstvo su bili očajni i neregularni.

Darko

pre 6 godina

Ivana ti si uvijek sampion, niko ti nije ravan!!

Nada

pre 6 godina

Draga Ivana ti si ponos roditelja i cele Srbije. Tvoji rezultati su nenadmasni. Sudije su te jako uvredile i sram ih bilo. Ceo svet je video da je to papir koji ti je prikacen na ledjima a taj ko ti je stavljao papir lose ga je pricvrstio za dres. To su videli miloni ljudi. Tvoj skok je bio istorijski. Budi ti nama i dalje uspesna i zdrava!!!

Grof Vronski

pre 6 godina

Na očigled celog sportskog sveta Ivana Španovič je brutalno pokradena ! Ali, ćeraćemo se mi još ! Neka ne misle da nećemo....

rankovic milovan

pre 6 godina

IVANA,budi ponosna jer ti si moralni pobednik,a jos nesto,moras razumeti i te amerikance oni su mlada nacija pa im svega malo,mi smo naro vise hiljada godina postojanja pa moras da shvatis ti a mi svi zajedno da im nije lako.!!!!!!!!!!!!!!!

Penzionerj

pre 6 godina

Ivana, cuvaj zivce i samo napred. Sta se moglo i ocekivati od fasista-engleza to su americke podguzne muve. Za nas si osvojila ogromnu medalju jer je sve organizovano protiv tebe i Srbije. Samo budi jaka i jos jaca.

sava

pre 6 godina

da je osvojila zlato pisalo bi se o njoj jedan dan ovako, dugo ce se pricati o njoj  kao i o Cavicu a Ivana ima pretenziju starlete kao i Milica D. pa jos ovo savršeno odgovara. Važno je da joj je slika lepa u novinama. .n

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija