• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.08.2017

13:15

BOLT I GETLIN ZAKAZALI NOVI OKRŠAJ! Štafete Jamajke i SAD u borbi za zlato!

Ostali sportovi

BOLT I GETLIN ZAKAZALI NOVI OKRŠAJ! Štafete Jamajke i SAD u borbi za zlato!

Podeli vest

Sprinteri Jusein Bolt i Džastin Getlin ponovo će se međusobno boriti za odličja na Svetskom atletskom prvenstvu, pošto su štafete Jamajke i SAD 4x100 metara izborile plasman u finale šampionata u Londonu

Štafeta SAD, gde je novi šampion sveta na 100 metara trčao u drugoj izmeni, bila je najbrža u prvoj grupi kvalifikacija s vremenom 37,70 sekundi. To je ujedno i najbolje vreme ove godine. 

Američki atletičari su iza sebe ostavili štafete Velike Britanije i Japana, koje su se takodje kvalifikovale za finale. 

U drugoj kvalifikacionoj grupi najbolje vreme imala je štafeta Jamajke - 37,95 sekundi. Bolt je trčao u poslednjoj izmeni, bez problema je prestigao konkurente i imao dovoljno vremena da pogleda u stranu pre nego što je prošao kroz cilj. Boltu će večerašnje finale biti poslednja trka na nekom velikom takmičenju.

Iza selekcije Jamajke bile su štafete Francuske i Kine. Pored navedenih štafeta, u finale su se po vremenu plasirali i atletičari Turske i Kanade.

Finale je na programu večeras od 22.50.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija