• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.08.2017

09:28

NE ZOVU GA UZALUD "NOVAC"! Mejveder postao treći milijarder među sportistima!

Ostali sportovi

NE ZOVU GA UZALUD "NOVAC"! Mejveder postao treći milijarder među sportistima!

Podeli vest

Neporaženi bokserski šampion Flojd Mejveder džunior postao je od danas, posle meča sa Konorom Mekgregorom, tek treći milijarder među sportistima

Mejveder, koji ima nadimak "Novac", do sinoćnjeg okršaja sa Mekgregorom, koji je dobio tehničkim nokautom u 10. rundi, stekao je imetak od 750 miliona dolara od pobeda, reklama, zarade od prodatih ulaznica, tv prava, sponzora...

Koliko je tačno Amerikanac dobio samo od ove poslednje borbe, tek će se procenjivati narednih dana, ali je jasno da je Mejveder probio granicu od zarađenih milijardu dolara, jer je dovoljno reći da je imao zagarantovanih 3,5 miliona dolara za svaki minut u ringu, a zadržao se gotovo celih 10 rundi!

Najveća zarada će ipak biti njegov deo od "pej per vju" prava, odnosno od tv pretplata za meč za tržište SAD i Zapadne Evrope, koje je donelo, prema procenama organizatora, koji zadovoljno trljaju ruke, više od 750 miliona dolara zarade!

Samo su još dvojica sportista u istoriji sveta zaradila tokom karijere više od milijardu dolara: košarkaš Majkl Džordan i golfer Tajger Vuds.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goxy

pre 6 godina

ako je imao toliko placen svaki minut jasno je da nece hteti da zavrsi protivnika u prvoj rundi,a verovatno je mogao!\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija