• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.09.2017

21:24

IVANA U INAT DUŠMANIMA: Ponosna sam zbog načina na koji sam osvojila titulu!

Ostali sportovi

IVANA U INAT DUŠMANIMA: Ponosna sam zbog načina na koji sam osvojila titulu!

Podeli vest

Reprezentativka Srbije u skoku u dalj Ivana Španović osvojila je Dijamantsku ligu, pošto je u Briselu pobedila skokom od 6,70 metara

Ona je tek u šestoj seriji uspela da dođe do prvog mesta, ali je ipak za pet centimetara ostavila svoju prvu konkurentkinju.

- Presrećna sam što sezonu završavam osvajanjem Dijamantske lige, mnogo mi znači ova pobeda naročito posle svega što se desilo u Londonu. Ponosna sam što sam baš u šestoj seriji uspela da izvedem najbolji skok takmičenja - rekla je Španovićeva.

Ivani je ovo drugi trofej u Dijamantskoj ligi, nakon pobede prošle godine.Njen Trener Goran Obradović ocenio je da Španovićeva pokazala da može da se nosi s pritiskom.

- Celo takmičenje obeležila je velika neizvesnost i razlika u samo par centimetara sve do šeste serije kada je Španovićeva skočila 6, 70 metara. Moram priznati da skakačice nisu bile raspoložene za velike skokove naročito posle treće serije kada je na zaletištu zbog organizacionih problema nastupila pauza više od dvadesetak minuta i bilo im je jako teško da se vrate. Ipak, Ivana je još jednom dokazala da ume da se izbori sa pritiskom i da u šestoj seriji odnese pobedu i odbrani Dijamantski trofej od prošle godine - rekao je trener Obradović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 6 godina

mora da okupator i ratni zlocinac danasnjice amerika nije imala interesa za ovo takmicenje inace bi nasa ivana prosla ko u londonu¨

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija