• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

21.09.2017

07:00

SRPKINJE NAJLEPŠE U EVROPI! Naše odbojkašice već osvojile jednu titulu!

Ostali sportovi

SRPKINJE NAJLEPŠE U EVROPI! Naše odbojkašice već osvojile jednu titulu!

Podeli vest

Naše odbojkašice već su šampionke Evrope - u lepoti! Prema mišljenju navijača, srpske devojke su najlepši tim na Evropskom prvenstvu, koje počinje u petak i trajaće do 1. oktobra u Azerbejdžanu i Gruziji

Srpkinje su prve favoritkinje i za titulu na terenu, sa kvotom 3,15. Iza njih su Ruskinje (3,75) i Italijanke (5,00).

Temeljne pripreme

Da su "devojke od milion dolara", svesna je i Jovana Stevanović. Ova lepotica tvrdi da su njene saigračice i ona spremne da opravdaju sva očekivanja.

- Temeljno smo se pripremile, dovele smo igru do savršenstva. Veliki sam optimista jer smatram da smo najjača ekipa na svetu. Ova ekipa vredi milione dolara i nadam se zlatu - kaže naš bloker.

Kakve su lepotice, sutra kad izađu na teren, Srpkinje će zapaliti Gandžu, azerbejdžanski grad u kom će igrati mečeve D grupe. Prvi protivnik biće im Češka (RTS 2, 15.00). 

Nedostajaće Sabina Altinbekova

printscreen

Kazahstanka Sabina Altinbekova mnogima će nedostajati. Lepotica će propustiti ovogodišnje Evropsko prvenstvo jer se njena reprezentacija nije kvalifikovala. Odbojkašica je okarakterisana kao previše lepa da bi bila sportistkinja, a i smeta joj prevelika pažnja koju dobija.
- Prvo sam bila polaskana pažnjom, a sad je sve otišlo predaleko. Želim da se koncentrišem na odbojku i budem poznata zbog toga - izjavila je Altinbekova.

Jedna od "misica" iz našeg tima, Bojana Živković, sigurna je da će naše odbojkašice opravdati titulu favorita.

- Priželjkujem medalju i dovoljno smo kvalitetne da do nje stignemo. Dobro smo se pripremile da izvučemo maksimum i da se vratimo kući s medaljom, zaslužujemo to, a imamo kvalitet. Dovoljno smo motivisane da stignemo do postolja - ističe tehničar naše reprezentacije.

Osim što će Holanđanke biti velike rivalke u grupi, sa kojima naše odbojkašice igraju u subotu (18.00), njihova Lauru Dijkem biće opasna konkurencija srpskim lepoticama.

Plavuša ipak ne može da doskoči Stevanovićevoj, Živkovićevoj, Stefani Veljković, Mileni Rašić i ekipi.

U D grupi sa Srbijom je još Belgija, koja će joj biti protivnik u nedelju (15.00). Najbolji timovi iz četiri grupe prolaze direktno u četvrtfinale, a drugoplasirani i trećeplasirani idu prvo u osminu finala. Mečevi druge runde biće igrani u Bakuu, a D grupa se ukršta sa B grupom iz Tbilisija, u kojoj su Gruzija, Italija, Hrvatska i Belorusija.

Najteža grupa

Selektor Srbije Zoran Terzić svestan je da su njegove izabranice favoritkinje na svakom polju.

- Navikli smo da se borimo za trofeje prošlih godina i očekivanja su i sada ista. Imamo najtežu grupu, nijednog autsajdera, sve tri ekipe su izuzetno dobre. Mnogo toga će zavisiti od prve utakmice protiv Češke. Ako pobedimo, to će biti dobar zamajac - napominje Terzić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija