• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.09.2017

12:02

(VIDEO) NOVA SLOVENAČKA BAJKA: Polomio se na skijama pa postao vrhunski biciklista!

Ostali sportovi

(VIDEO) NOVA SLOVENAČKA BAJKA: Polomio se na skijama pa postao vrhunski biciklista!

Podeli vest

Pored zlatnih evropskih košarkaša Slovenija se diči još jednom bajkovitom pričom poslednjih meseci, a njen glavni junak je biciklista Primož Roglič

 

 

Bez obzira što Slovenija nema tradiciju u vrhunskom biciklizmu, Primož Roglič je postao vicešampion planete na Svetskom prvenstvu u Bergenu u trci na hronometar!

Ispred i iza njega su se smestila dvojica velikana ovog sporta Tom Dumolen i Kris Frum!

Pored ovog nezapamćenog uspeha, Primož Roglič može da se podiči i pobedom na etapi na Tur de Fransu, gde je takođe bio bolji od Fruma.

A, da bi cela priča bila kompletna, potrebno je reći da je Roglič prvi put seo na bicikl pre šest godina! Slovenac je najpre bio talentovan ski skakač, što već zvuči mnogo logičnije, ali je posle jezivog pada na Planici njegova karijera završena pre nego što je i počela.

Posle toga je seo na bicikl, najpre ga vozio rekreativno, a onda rešio da se oproba među profesionalcima. I napravio čudo!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija