• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.09.2017

16:27

VELIKI GEST BOKSERA! Alvarez donirao milion dolara za žrtve zemljotresa u Meksiku!

Ostali sportovi

VELIKI GEST BOKSERA! Alvarez donirao milion dolara za žrtve zemljotresa u Meksiku!

Podeli vest

Meksički bokser Kanelo Alvarez donirao je milion dolara pomoći za žrtve zemljotresa u njegovoj domovini

Kanelo se odmah posle meča sa Genadijem Govolkinom u Las Vegasu priključio u rodnoj Gvadalahari humanitarcima koji šalju pomoć u područja koja su najviše pogođena.

- Priključio sam se dobrovoljcima koji žele da pomognu, jer je to najmanje što mogu da učinim. Iako smo  već dosta učinili, zadiviljujući je rad svih ovih ljudi koji se i dalje trude da pomognu. Podržite svoje centre za pomoć i potrudite se da stigne ono što je najneophodnije - napisao je na svom Instagramu Alvarez, uz fotografiju na kojoj je prikazano kako pakuje pomoć.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija