• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.09.2017

15:50

RUKOMETAŠICE OPREZNE PRED MAKEDONIJU: Mlade su, grizu, grabe...

Ostali sportovi

RUKOMETAŠICE OPREZNE PRED MAKEDONIJU: Mlade su, grizu, grabe...

Podeli vest

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović rekao je danas da je njegova ekipa favorit u predstojećoj utakmici protiv Makedonije i istakao da to mora da pokaže i na terenu

Ženska rukometna reprezentacija Srbije otputovala je danas za Skoplje gde će u nedelju igrati protiv Makedonije meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2018. Srbija je na startu kvalifikacija pobedila Farska Ostrva (36:20), dok je Makedonija poražena od Švedske (38:26). 

- Šveđanke su bile favoritkinje u susretu sa Makedonijom i došle do pobede, međutim, ne obaziremo se na tu utakmicu, već na našu sa Makedonkama. To je ono što nas interesuje. Favoriti jesmo, ne samo na papiru, već to moramo da pokažemo i na terenu - rekao je Obradović, prenosi Rukometni savez Srbije.

- Izabrali su halu Кale, manjeg kapaciteta, gde možemo očekivati dobru atmosferu. Drago mi je zbog toga, jer će nam poslužiti za naredne utakmice. Devojke moraju pritisak da osete na svojoj koži i reaguju na pravi način -  dodao je Obradović. 

Desni bek Jelena Lavko pozvala je na oprez i istakla da njena ekipa ne sme da potceni Makedoniju.

- Nisam očekivala tako ubedljiv poraz Makedonije u Švedskoj. Očekivala sam jači otpor. Makedonija je mlada reprezentacija sa mojom saigračicom Elenom Gjorgievskom kao liderom. Ona nije igrala u dvomeču prošlog aprila kada smo ih savladale oba puta u Skoplju. To je mlada ekipa predvođena sestrama Georgievski, grizu na terenu, grabe, grade igru, motivisane su - rekla je Lavko.

- Ne smemo olako da ih shvatimo. Ne smemo da ih potcenimo - dodala je ona.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija