• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.09.2017

21:21

SELEKTOR BLISTA OD PONOSA! Terzić: Impresivno do finala!

Ostali sportovi

SELEKTOR BLISTA OD PONOSA! Terzić: Impresivno do finala!

Podeli vest

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić ocenio je da je plasman u finale Evropskog prvenstva veliki uspeh i dodao da ga posebno raduje način na koji je njegova ekipa došla do tog rezultata protiv Turske u polufinalu (3:0)

 


- Ovo su neki predivni osećaji. Finale Evropskog prvenstva je veliki uspeh. Posebno me raduje način na koji smo došli do tog finala, da praktično ni u jednom meču protivniku nismo dali ni gram šanseda nas pobedi. Čestitke devojkama za dosadašnje igre, apsolutno ih zaslužuju - rekao je Terzić.

Srbija će u nedelju od 17.00 u borbi za zlatnu medalju igrati protiv Holandije koja je ranije danas pobedila Azerbejdžan sa 3:2.

- Ostaje nam taj poslednji korak protiv Holandije, koju smo u grupi dobili sa 3:0. Siguran sam da možemo da odigramo protiv njih, da se večeras nismo istrošili ni fizički, ni emocionalno. Verujem da ovo Evropsko prvenstvo možemo da završimo trijumfom - rekao je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija