• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.10.2017

22:22

SRPSKINJE NAPADAJU I SVETSKI TRON! Terzić: Idemo na medalju na SP!

Ostali sportovi

SRPSKINJE NAPADAJU I SVETSKI TRON! Terzić: Idemo na medalju na SP!

Podeli vest

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da će njegova ekipa "napasti" medalju i na Svetskom prvenstvu koje se sledeće godine održava u Japanu

- To je novi izazov i ja sam siguran da ćemo biti još bolji. Ovo je nova ekipa, dosta je novih igračica i do sledeće godine to treba da izgleda još bolje. Napadamo medalju i na Svetskom prvenstvu i nadamo se opet balkonu - rekao je Terzić za RTS.

Desetak hiljada navijača pozdravilo je ispred Skupštine Beograda odbojkašice Srbije i sa njima proslavilo osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Bakuu.

Na pitanje da li mu je ovo zlato do sada najdraže, Terzić je rekao da ne zna da li je najdraže, ali da jeste specifično. 

- Možda sa... Hajde da ne kažem najmanje nade, jer se mi uvek nadamo da ćemo pobediti, ali ovog puta je stvarno bilo mnogo problema, ovog puta su devojke to uspele da prevaziđu na neverovatan način. Ne što su pobedile, ne što smo osvojili titulu prvaka Evrope, nego što nismo dali ni u jednoj utakmici ni gram šanse bilo kojem protivniku da nas pobedi. To je ne nezabeleženo na velikim takmičenjima u poslednje vreme i treba im čestitati - istakao je selektor odbojkašica.

On je naveo da se nada da će i naredne generacije odbojkašica imati priliku da se popnu na balkon Skupštine Beograda.

- Doček u Beogradu je uvek lep. Kad dodješ kući je uvek lepo, a pogotovo ovo... Ovo je nešto što se pamti ceo život. Mi smo imali priliku samo jednom da budemo na balkonu, te 2006, i evo sada drugi put. Nijedna igračica iz 2006. sada nije tu, ovo je nova generacija. Ja se nadam da će i sledeće generacije imati priliku i zadovoljstvo da budu na balkonu - zaključio je Terzić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija