• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zurnal.rs

04.10.2017

15:13

(VIDEO) IVANA ŠPANOVIĆ OSTAJE ČETVRTA! Branković: Dobili smo snimke, nažalost, oni su u pravu!

Ostali sportovi

(VIDEO) IVANA ŠPANOVIĆ OSTAJE ČETVRTA! Branković: Dobili smo snimke, nažalost, oni su u pravu!

Podeli vest

Atletski savez Srbije dobio je dokaze da je Ivana Španović ipak završila takmičenje kao četvrta u skoku u dalj na Svetskom prvenstvu u Londonu

Ivana je ostala bez medalje u Londonu iako je skočila preko sedam metara, što je bilo dovoljno i za zlato, jer joj se sa leđa otkačio papir sa brojem i dodirnuo pesak, pa su sudije dotle merile njen skok u dalj - 6,91m. 

Srpska atletičarksa odmah je uložila žalbu, potom i Atletski savez Srbije, ali odluka nije promenjena i ona je ostala četvrtoplasirana.  Nekoliko nedelja pošto je upućena žalba, na adresu ASS stigla je potvrda da je sve bilo po pravilima i da je Španovićevoj potvrđena četvrta pozicija. 

- Dobili smo snimke konačno i, nažalost, oni su u pravu - kazao je Sportski žurnal Slobodan Branković, direktor Saveza. 


Nova svetska šampionka postala je Britni Ris iz SAD sa rezultatom 7,02 metara, a srebro je otišlo Ruskinji Dariji Klišinoj sa 7,00. 

Ivana je ostala na dve bronzane medalje sa Svetskih prvenstava u Moskvi (2013) i Pekingu (2015). 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žarkov Dragan

pre 6 godina

Sta reci na ovo oni su u pravu mi nikada nismo jel mi smo Srbija zemlja koju niko ne postuje u Svetu.I sta ste ocekivali da ce sami sebe da demantuju.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija