• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.10.2017

11:19

IVANA JE KRALJICA! Španovićeva najbolja skakačica u dalj na svetu u 2017. godini!

Ostali sportovi

IVANA JE KRALJICA! Španovićeva najbolja skakačica u dalj na svetu u 2017. godini!

Podeli vest

Srpska atletičarka Ivana Španović završiće godinu na prvom mestu svetske rang-liste sa 1.372 boda

 

 

Kako se navodi u današnjem saopštenju, prema rangiranju najeminentnije statističke kuće kada je u pitanju atletika "All Athletics", srpska skakačica u dalj završiće 2017. godinu na prvom mestu.

Ona se do sada u više navrata našla na prvom mestu liste u toku takmičarskih sezona, sada je na toj poziciji 36 nedelja, ali ovo je prvi put da će zimsku sezonu, a na kraju i celu takmičarsku godinu završiti kao svetski broj 1.

Španovićevu niko ne može da ugrozi na vodećoj poziciji sve do marta naredne godine, pošto u bodovni sistem ulaze pet najznačajnih takmičenja u proteklih godinu dana.

Srpska rekorderka je ove godine nastupala na znatno manjem broju takmičenja zbog povreda.

Drugo mesto na listi zauzima Tijana Bartoleta sa 1.361 bodom, Britni Ris je treća sa 1.345, a četvrto mesto zauzima Darija Klišina sa 1.320.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija