• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.10.2017

00:10

ĐOKOVIĆ JE SILA! Ivana Španović priznala da je uvek htela da bude kao Novak!

Ostali sportovi

ĐOKOVIĆ JE SILA! Ivana Španović priznala da je uvek htela da bude kao Novak!

Podeli vest

Najbolja atletičarka Srbije Ivana Španović divi se Novaku Đokoviću i priznaje da je uvek želela da bude kao jedan od najboljih tenisera sveta

- Za nas je Đoković sila u onome što radi i oduvek sam želela da budem kao on sa te sportske strane. Uvek sam želela da se poredim sa najboljima. Sada, kada me ljudi porede sa njim, doživljavaju uspešnu kao njega, ne mislim da sam uradila koliko on, ali mi poređenje imponuje, ne samo zbog sebe, već i zbog atletike u Srbiji - rekla je Španovićeva za "Glas Amerike". 

Svaka čast Boltu!

Ivana Španović je imala priliku da upozna Juseina Bolta, koji je na SP u Londonu završio blistavu karijeru. 
- Upoznala sam ga. On je upravo onakav kakvim ga doživljavate preko televizije, čak i pristupačniji i simpatičniji. Oduševilo me je što je bio veliki u porazu. On je uradio apsolutno sve. Svaka mu čast -  kazala je  Španovićeva.

Ona se ponovo osvrnula na Svetsko prvenstvo u Londonu na kojem joj je zbog papira sa brrojem  na leđima izmakla zlatna medalja. 

- Ne mogu da kažem da nisam zadovoljna, 7,24 i zlato u Beogradu sam ceo život sanjala.  U London sam otišla da se borim za zlato, iako sam ove godine bila umorna. Krivo mi je zato što sam zbog trivijalne stvari izgubila zlato. Ali, kako se takmičenje odvijalo, bilo mi je bitno da skočim najviše što mogu tog dana. Nije tragično, imam još nekoliko svetskih prvenstava da to ispravim do završetka karijere. 

Ivana Španović kaže da joj je rekord Galine Čistjakove od 7,52 deluje nestvarno, ima druge dostižnije planove. 

- Jurim svetski rekord u dvorani Hajke Dreksler koji je 7,37 , jer mislim da mi je bliže od 7,52, naravno da bih volela da oborim i taj rekord, ali realnost bolje rasuđuje od mene. Volela bih da potrajem toliko da se približem tom rekordu maksimalno - dodala je Ivana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija