• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.11.2017

18:06

NOVE INFORMACIJE O ŠUMAHERU! Porodični prijatelj govorio o stanju legendarnog vozača!

Ostali sportovi

NOVE INFORMACIJE O ŠUMAHERU! Porodični prijatelj govorio o stanju legendarnog vozača!

Podeli vest

Blizak prijatelj porodice Šumaher otkrio je nove informacije o zdravstvenom stanju najboljeg vozača Formule 1 svih vremena

Porodica sedmostrukog svetkog prvaka Formule 1 trudi se da sakrije informacije o stanju Mihaela Šumahera, ali s vremena na vreme "ispliva" vest o legendarnom vozaču. 

Nemački list "Bunte" objavio je novu informaciju koju je dobio od neimenovanog prijatelja porodice Šumaher, a koja je, za razliku od većine prethodnih, nešto optimističnija.

Njegov oporavak ide u dobrom pravcu, s obzirom na sve okolnosti. Njegova atletska građa i jaka psiha mu pomažu u tome - prenosi "Bunte" reči prijatelja porodice Šumaher i dodao:

Korina i deca i dalje veruju da se može dogoditi medicinsko čudo.

Mihael Šumaher je doživeo nesreću na skijanju u Francuskoj 29. decembra 2013. godine. Nemački vozač je u narednih šest meseci bio u veštački izazvanoj komi, pre nego što je prebačen na odeljenje za rehabilitaciju kada je u junu 2014. godine povratio svest.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija