• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.11.2017

15:13

MARKEZ ODBRANIO TRON! Španac četvrti put u karijeri šampion Moto GP!

Ostali sportovi

MARKEZ ODBRANIO TRON! Španac četvrti put u karijeri šampion Moto GP!

Podeli vest

Mark Markez, vozač Repsol Honde, četvrti put u karijeri postao je šampion Moto GP, pošto je završio na trećem mestu na poslednjoj trci sezone u Valensiji

Pobedu u Valensiji ostvario je Dani Pedrosa, koji je u poslednjem krugu obišao Žoana Zarka, dok je treći bio šampion Mark Markez.

U poslednjoj trci sezone videli smo veliku dramu pošto je došlo do direktnog okršaja između Marka Markeza i Andresa Dovicioza, a Italijan je nakon  gužve izleteo sa staze i tada je borba završena. Markez je doduše u finišu napravio grešku, izleteo je sa staze, ali se vratio i na kraju stigao do podijuma. 

Španac je na stazi "Rikardo Tormo“ odbranio titulu, osvojio četvrtu šampionsku krunu u kraljevskoj klasi, a šestu ukupno. Od aktuelnih vozača samo Valentino Rosi ima više titula od Marka Markeza, ima ih ukupno devet, od toga sedam u najjačoj klasi.

Markes je sezonu završio sa 297 bodova, 36 više od Dovicioza. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija