• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: INFORMER - A. Spasojević

29.11.2017

10:18

MALEROZNI MEKGREGOR NAPAO MAFIJAŠA! Vođa kartela traži MMA borcu milion dolara ili će ga ubiti!

Ostali sportovi

MALEROZNI MEKGREGOR NAPAO MAFIJAŠA! Vođa kartela traži MMA borcu milion dolara ili će ga ubiti!

Podeli vest

MMA borac Konor Mekgregor tokom vikenda se pijan zakačio sa tri opasna kriminalca iz Dablina i biće u opasnom problemu ukoliko ne plati milion dolara

Prema svedocima očevidaca koji su preko Tvitera preneli ceo događaj, Konor je napao jednog mlađeg muškarca, dok je jedan čovek imao od 50 godina.

Mekregor je navodno pijan udario u glavu čoveka od 50 godina koji je otac mlađeg muškarca,koga je ustvari MMA borac želeo da udari. Stariji čovek je inače vođe dablinske mafije, odnosno najvećeg irskog  kartela Kinahan, pa Konor baš nije imao sreće. Kartel naravno nema nameru da oprosti napad na njih, a navodno je tuča povezana sa drugim napadom u kojem je Mekgregor učestovao početkom meseca.

Kako prenose mediji kriminalci sada traže milion dolara od Mekgregora da zaborave celu priču, a navodno je dobio i pretnje smrću pa je pobegao iz zemlje. 

Pomenuti mafijaš Kinahan je inače ozloglašeni diler droge, čije bogatstvo se procenjuje na milijardu dolara, a njegovi sinovi su inače bokserski promoteri.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17