• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.12.2017

17:22

SRPKINJE SILNE NA STARTU SP! Rukometašice razbile Kineskinje - 43:23!

Ostali sportovi

SRPKINJE SILNE NA STARTU SP! Rukometašice razbile Kineskinje - 43:23!

Podeli vest

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedom je počela Svetsko prvenstvo u Nemačkoj, pošto je danas u Lajpcigu pobedila Kinu sa 43:23 (21:11) u prvom kolu grupe D

Najefikasnije u pobedničkom timu bile su kapiten Katarina Krpež Šlezak i Sanja Damnjanović sa po osam golova, Sanja Radosavljević je postigla pet, a Sladjana Pop-Lazić i Dragana Cvijić po četiri. 

Srbija je od početka do kraja meča dominirala na terenu i ni u jednom momentu nije dozvolila Kineskinjama da se približe. 

Golovima Krpež Šlezak i Damnjanović, Srbija je već posle desetak minuta igre stigla do osam golova prednosti (9:1) i to je bio uvod u, na kraju, ubedljiv trijumf izabranica Ljubomira Obradovića.

Najveća prednost Srbije u prvom poluvremenu iznosila je 10 golova, da bi u nastavku ona samo rasla do konačnih 20 na kraju meča. 

U prvom meču grupe D Nemačka je juče pobedila Kamerun sa 28:15. Srbija u drugom kolu, sutra od 14.00, igra protiv Kameruna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija