• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutaranji list

03.12.2017

11:35

SPLIT VEĆ GORI! Nema više nijedne karte za meč Hrvatska - Srbija!

Ostali sportovi

SPLIT VEĆ GORI! Nema više nijedne karte za meč Hrvatska - Srbija!

Podeli vest

Ostalo je više od mesec dana do početka Evropskog prvenstva u rukometu i sudara Hrvatske i Srbije već u prvom kolu, a više nema nijedne ulaznice u prodaji za tu utakmicu

Sudar Hrvatske i Srbije u Splitu 12. januara će biti već u prvom kolu šampionata, a domaćin kaže da svako ko do sada nije ugrabio kartu, može da zaboravi da će ući u dvoranu.

Ulaznice u Splitu za Srbiju su rasprodate, nema više niti jedne! Onih za Island i Švedsku ima još jako malo - objavili su danas u Hrvatskom rukometnom savezu.

Srbiju će čekati paklena atmosfera u Splitu, jer "Spaladijum arena" prima nešto više od 10.000 gledalaca za rukometne utakmice.

A, koliko su domaćini "naloženi" na ovaj duel, jer u Splitu odavno nije gostovala neka srpska reprezentacija, jasno govori podatak oko ulaznica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija