• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.12.2017

00:10

NEMA MUZIKE U SVLAČIONICI! Rukometašice: Fokus na Holandiji, da vidimo ko smo i šta smo!

Ostali sportovi

NEMA MUZIKE U SVLAČIONICI! Rukometašice: Fokus na Holandiji, da vidimo ko smo i šta smo!

Podeli vest

Selektor Srbije Ljubomir Obradović zadovoljan je nastupom svojih izabranica u remiju sa Nemačkom na Svetskom prvenstvu (22:22), dok rukometašice smatraju da su u meču 3. kola grupne faze izgubile jedan bod

Jako sam zadovoljan onim što su devojke prikazale. Imali smo borbenost, želju, hemiju, ali nismo se izvukli iz povreda. Jovana Stoiljković se povredila, pokušali smo sa rovitom Andreom... Nedostatak izmene doprineo je izgubljenom bodu, mada je činjenica da smo mogli i da izgubimo. Devojke su izašle da pokažu da želimo da pobedimo usred Nemačke - izjavio je Obradović, a preneo sajt RSS.


Ljubomir Obradović podseća da su Holanđanke zvanično druga reprezentacija Evrope.

- Čeka nas vrlo teška utakmica, u kojoj ćemo videti kakvi smo i šta smo. Želimo da se na pravi način suprotstavimo vicešampionu Evrope.

Obe selekcije imaju po pet bodova iz tri meča, a Srbija je posle pobeda nad Kinom i Kamerunom ostala neporažena kada je Dragana Cvijić tri sekunde pre kraja postigla izjednačujući pogodak.

- Ispustile smo jedan bod u ovom meču. U finišu smo napravile dosta grešaka, ali bitno je da smo osvojile novi bod. Samo treba da igramo našu igru i biće dobro. Ima mnogo iznenađenja, a i mi možemo da budemo jedno od njih - kaže kapiten Katarina Krpež Šlezak.

CVIJIĆEVA SPASILA SRBIJU! Rukometašice u poslednjoj sekundi izbegle poraz od Nemica!

Jelena Lavko kaže da su igračice okrenute narednom meču protiv Holandije, koji se igra već u sredu od 15.30.

- Bilo je grešaka koje moramo da ispravimo, ali dobro je po nas da se završilo ovako kako se završilo. Idemo dalje, samo pozitivno. Nema muzike u svlačionici, fokus je na Holandiji. Samo da izvučemo pouke i da vidimo kako da se poboljšamo za sledeći meč.

Holandija je u utorak pobedila Kamerun 29:22, a pre toga izgubila od Južne Koreje i bila bolja od Kine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija