• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

16.12.2017

21:33

SENZACIJA SABO! Srpski plivač uzeo bronzu na Evropskom prvenstvu!

Ostali sportovi

SENZACIJA SABO! Srpski plivač uzeo bronzu na Evropskom prvenstvu!

Podeli vest

Srpski plivač Sebastijan Sabo napravio je pravu senzaciju na tekućem Evropskom prvenstvu u malim bazenima, pošto je osvojio bronzanu medalju na 50 metara delfin stilom

Na svom prvom nastupu na Evropskim šampionatima, momak iz Sente se okitio medaljom i to je podelio treće mesto sa aktuelnim prvakom sveta u ovoj disciplini Britancem Bendžaminom Praudom (22,44 sekunde)

Zlato je osvojio Rus Popkov (22,42), a srebro Ukrajinac Govorov (22,43).

- Kakva trka! Ne mogu da verujem da smo bili tako blizu. Sve mi ovo deluje još pomalo nestvarno. Na postolju sa šampionom sveta Praudom, tu je i Govorov, koji godinama blista u ovoj disciplini. Finalne trke su čudo, sve je u njima moguće - rekao je Sabo za Žurnal posle dodele medalja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija