• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.12.2017

19:45

CRNOGORAC PAO ZBOG DROGE! Rukometaš uhapšen zbog šverca 200 kila kokaina!

Ostali sportovi

CRNOGORAC PAO ZBOG DROGE! Rukometaš uhapšen zbog šverca 200 kila kokaina!

Podeli vest

Crnogorski rukometaš i nekadašnji reprezentativac ove zemlje Aleksandar Svitlica (35) uhapšen je u Nemačkoj pod sumnjom da je učestvovao u švercu 200 kilograma u novembru ove godine, prenose nemački mediji

On je platio kauciju u iznosu od 30.000 evra i pušten je na slobodu.

Međutim, Svitlica se nalazi pod istragom za šverc kokaina od strane Tužilaštva u Hamburgu, a sumnja se da je član grupe koja je uvezla veliku količinu droge u Nemačku. Nakon plaćanja kaucije rukometaš nemačkog Mindena pušten je da se brani sa slobode, jer je sud pretpostavio da nije bio direktno umešan u švercovanje kokaina.

Olakšavajuća okolnost za Svitlicu je to što nije među glavnim osumnjičenim, već se istražuje njegova umešanost kao pomagača. Navodno, Crnogorac je rezervisao avionske letove članovima grupe, davao im novac i bio prevodilac.

Svitličin advokat Holger Roštek izjavio je da ne postoje dokazi da je njegov klijent kriv za bilo šta.

- Tačno je da je rezervisao letove, pozajmljivao novac i prevodio. Moj klijent je to radio na prijateljskoj osnovi. Novac koji je pozajmio bio je iskorišćen za kupovinu automobila. Nije znao ništa o krijumčarenju kokaina - rekao je Roštek nemačkim medijima.

Svitličin klub Minden izdao je kratko saopštenje u kojem je objavljeno da će igrač i klub sarađivati s državnim organima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zak Prijepolje

pre 5 godina

Primer , a imamo ih koliko hocemo, da dobri ljudi kad hoce i zele da pomognu posebno nasim ljudima koji dolaze iz Juge nisu ni svesni kome pomazu i kako bez obzira na predjasnje drugarstvo.Evo primera kako je stradao Aleksandar.Ako svi konstatuju da je dobar covek da je omiljeni sportista. Poznavao sam ga kao momcica i bio primer u komsiluku. Nadam se da ce sve biti u redu , jer ova njegova nesmotrenost ga kostala mnogo toga.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17