• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.01.2018

20:28

(FOTO/VIDEO) IZVUKLA ŽIVU GLAVU - JEDVA! Olimpijska i svetska šampionka imala saobraćajku!

Ostali sportovi

(FOTO/VIDEO) IZVUKLA ŽIVU GLAVU - JEDVA! Olimpijska i svetska šampionka imala saobraćajku!

Podeli vest

Dvostruka olimpijska i svetska šampionka u biciklizmu Kerolin Bjukenan doživela je saobraćajnu nezgodu u Nju Saut Velsu u Australiji i tom prilikom je teško povređena

Bjukenan je polomila nos, ima povredu pluća i nosi "kragnu". Ona se sudarila sa automobilom, ali osim toga lokalni mediji nisu preneli više detalja nezgode.

Na društvenim mrežama je objavila da se oporavlja i dodala pauza u sezoni je postala nešto teža od očekivanog.

- Ne bih mogla da kažem da mi se 2017. završila onako kako sam planirala. Bilo je teško poslednjih nekoliko dana na intenzivnoj nezi nakon saobraćajke. Upravo su me premestili u apartman i oporavak teče u pozitivnom smeru. Povrede su... lom grudne kosti, lom nosa i nagnječenje pluća. Javljam se uskoro sa novim informacijama. Srećna Nova Godina! Predsezona je krenula teže nego inače - napisala je Bjukenan.

Bjukenan je trostruka šampionka na BMX biciklima i još pet titula na planinskim biciklima, a takmičila se na Olimpijskim igrama 2012. i 2016. godine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija