• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rss.org.rs

05.01.2018

12:43

SRBIJA VAŽNIJA OD ZDRAVLJA! Stojković odložio operaciju zbog Evropskog prvenstva!

Ostali sportovi

SRBIJA VAŽNIJA OD ZDRAVLJA! Stojković odložio operaciju zbog Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Dugogodišnji standardni rukometni reprezentativac Rastko Stojković odlučio je da odloži operaciju meniskusa i stavi se na raspolaganje selektoru Jovici Cvetković za prvenstvo Evrope u Hrvatskoj

iskusni 36-godišnji pivotmen beloruskog Meškova, odlučio je da na vlastitu odgovornost bude u konkurenciji za EP, prenosi sajt Rukometnog saveza Srbije.

- Nema sumnje da ćemo sa Rastkom biti kvalitetniji. Veoma cenim njegov gest -  rekao je Cvetković.

Stojkoviće će propustiti prijateljski duel protiv Makedonije, a u ekipu se vraća za dvomeč sa Slovencija 9. i 10. januara u Murskoj Soboti i Velenju.

Rukometaši Srbije na startu EP igraju 12. januara od 20.30 sati u Splitu protiv domaćina Hrvatske.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija