• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.01.2018

11:50

PROTIV HRVATA MEČ ŽIVOTA! "Orlovi": Da li možemo da ih pobedimo? Neće se znati do kraja!

Ostali sportovi

PROTIV HRVATA MEČ ŽIVOTA! "Orlovi": Da li možemo da ih pobedimo? Neće se znati do kraja!

Podeli vest

Najbolji srpski rukometaš Petar Nenadić izjavio je da za duel protiv Hrvatske u Splitu na Evropskom prvenstvu ne postoji veća doza motivacije i označio ga kao "meč života", kao i da veruje u podvig u vrućoj atmosferi

Ne treba nam veći motiv kada igraš protiv Hrvata u Hrvatskoj. Realno je da ti ne treba dodatna motivacija, posebno pred bučnom publikom u Splitu. Dosta naših igrača nije imalo priliku da igra u takvoj atmosferi, susrešće se prvi put... Za neke će biti iskustvo više, a za neke utakmica života - rekao je Nenadić Tanjugu pred odlazak iz Beograda na završne pripreme u Sloveniju.

Srbija je u petak poražena od Makedonije (32:29) u prijateljskom meču na Banjici, ali Nenadić naglašava da nije zabrinut.

 Igramo na startu protiv jednog od favorita turnira, sve ekipe su jake, a Hrvatska možda i glavni kandidat za zlato. Ipak, nemamo strah, spremni smo na sve Nemanja Ilić

- Nema mesta panici i negativi, još gledamo gde smo. Kada pobeđuješ misliš da je sve super, a nekad je poraz dobar pre turnira. Malo je ružno što se desio Beogradu i pred našim navijačima.

Organizator igre Fuhse Berlina izrazio je želju da "orlovi" u punom sastavu dočekaju start turnira, ali i prokomentarisao to što njegovu ekipu mnogi vide kao autsajdera.

- Žalosno je što nas svi gledaju kao autsajdere na osnovu poslednjih godina. Problem je što možemo svakog da pobedimo, ali i od svakog da izgubimo -  rekao je Nenadić.

Osvrnuo se na izjavu hrvatskog golmana Mirka Alilović da "Srbija nije velesila i bauk i da u Splitu ni jače reprezentacije nemaju šta da traže.

- Imaju apsolutno pravo da pričaju tako nešto, igrali su 20 polufinala u poslednjih 15 godina. Da sam na njihovom mestu isto bih to govorio, igraju na domaćem terenu, osvojili su mnogo medalja i imaju sva prava -  zaključio je Nenadić.

Krilni rukometaš Nemanja Ilić ističe da ne postoji strah pred meč sa Hrvatskom pred 12.000 gledalaca u Spaladijum areni.

- Sve je to sport i na to smo navikli. Da li možemo da pobedimo Hrvatsku? Neće se znati do kraja meča. Bićemo spremni za početak, igramo na startu protiv jednog od favorita turnira, sve ekipe su jake, a Hrvatska možda i glavni kandidat za zlato. Ipak, nemamo strah, spremni smo na sve - zaključio je Ilić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djuka

pre 6 godina

Rvati,rvati jel nas cujete........vi ste ..........najvece...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija