• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.01.2018

19:48

NA HRVATE POSLE 5 PORAZA! Rukometaši izgubili od Slovenije!

Ostali sportovi

NA HRVATE POSLE 5 PORAZA! Rukometaši izgubili od Slovenije!

Podeli vest

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je od Slovenije sa 33:25 (14:15), u poslednjoj proveri pred Evropsko prvenstvo

Srpski rukometaši su bili u kombinovanom sastavu u utakmici igranoj u Velenju, a zabeležili su peti poraz u pripremnom periodu, uz samo jednu pobedu.

Najefikasniji u porazu od Slovenije bio je Nemanja Zelenović sa sedam golova, četiri je postigao Nemanja Obradović, a po tri Rastko Stojković, Bojan Beljanski i Milan Jovanović. 

Evropsko prvenstvo počeće u petak 12. januara, a prvi rival biće selekcija domaćina Hrvatske. Utakmica će početi u 20.30 u Splitu. 
Pored Srbije i Hrvatske, u Grupi A na kontinentalnom šampionatu su još Švedska i Island.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija