• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.01.2018

08:33

RUKOMETAŠI NIŠTA NE ZAMERAJU HRVATIMA: Atmosfera sportska, nije nam bilo neugodno!

Ostali sportovi

RUKOMETAŠI NIŠTA NE ZAMERAJU HRVATIMA: Atmosfera sportska, nije nam bilo neugodno!

Podeli vest

Srpski rukometaši Marko Vujin i Žarko Šešum složili su se da je Hrvatska bila mnogo bolja u Splitu i zasluženo ostvarila veliki trijumf na startu Evropskog prvenstva (32:22), a pohvalili su i atsmoferu

Dobro smo se držali prvi deo prvog poluvremena, imali smo minimalan zaostatak i onda smo jednostavno pali. Dopustili smo Hrvatima da odu na veliku prednost koju su do kraja bez problema održavali i apsolutno zasluženo došli do pobede - rekao je Vujin novinarima posle utakmice u miks zoni.

Vujin je naglasio da je atmosfera u Spaladijum areni bila sjajna i da nema nikakve zamerke, iako su domaći navijači zviždali srpskoj himni "Bože pravde“. Njegov saigrač Žarko Šešum, takođe, je istakao da se osećao ugodno u hali.

- Hrvati su apsolutno zasluženo došli do trijumfa, nismo uspeli dovoljno da im pariramo. Dok smo se još donekle držali u igri, primili smo par laganih golova iz kontri, a oni su onda bez problema povećavali prednost. Atmosfera je bila odlična, prava sportska, nikakvih neugodnosti za mene i moje saigrače nije bilo - dodao je Šešum.

Srpski rukometaši već u nedelju igraju protiv Švedske od 18:15 u drugom kolu A grupe EP.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija