• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rss.org.rs

14.01.2018

21:36

MOMCI OSTAVILI SRCE NA TERENU! Cvetković zadovoljan, ništa ne zamera igračima posle poraza!

Ostali sportovi

MOMCI OSTAVILI SRCE NA TERENU! Cvetković zadovoljan, ništa ne zamera igračima posle poraza!

Podeli vest

Selektor Srbije Jovica Cvetković smatra da su promešani "ziceri", ali i brza igra Švedske koštali "orlove" u drugom kolu Evropskog prvenstva 

Odigrali smo maksimalno 60 minuta u nenormalnim uslovima. Kada to kažem, mislim da pored svih naših nevolja iz pripremnog perioda, izuzetno sam zadovoljan onim što su moji igrači prikazali protiv jedne izuzetne reprezentacije. Najveći problem je bila brza igra Švedske, koju u ovom statusu nismo mogli da pratimo. Ostavili su momci srce na terenu, nemam šta da im zamerim, a sudije su odsudile evropski - kazao je posle poraza Cvetković. 

Selektor je prezadovoljan kako je branio Cupara.

- Posebno me raduje što smo danas dobili Cuparu na golu. Branio je odlično. Imali smo mnogo lepih akcija i to je ono što mene hrabri. Imali smo padove u igri. Poremetili su nas neiskorišćeni "ziceri". Onda poslednji atom snage potrošite da bi stigli rezultat, a tada dođu greške. Nismo mi ekipa koja igra godinama zajedno da bi se mogla očekivati stabilnost i u ovakvim situacijama.

Srbija u poslednjem kolu grupne faze igra u utorak sa Islandom.

(FOTO) I ŠVEĐANI NAM OČITALI LEKCIJU! Novi debakl "orlova" na Evropskom prvenstvu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Garagan

pre 6 godina

Iskreno treba priznati, naši nisu dorasli savremenom rukometu. Veći deo utakmice je šetnja i dodavanje bekova, uz pokoji bljesak šuta sa distance. Mučenje i bezidejnost. Kao da su silom okupljeni u tim. Šteta mojih živaca.

Bgd

pre 6 godina

Sram da bude Šveđane! Kako su samo mogli da igraju onako brzo?!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija