• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.01.2018

21:01

SUDIJE SU OŠTETILE SRBIJU! Cvetković: Ne znam zašto nam to rade!

Ostali sportovi

SUDIJE SU OŠTETILE SRBIJU! Cvetković: Ne znam zašto nam to rade!

Podeli vest

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković istakao je da je tužan i da žali što njegovoj ekipi falio gol u pobedi nad Islandom (29:23) i poručio da ne veruje da Švedska može da iznenadi Hrvatsku kako bi prošla u drugu fazu Evropskog prvenstva

Srbiji je nedostajao gol za direktan plasman u Zagreb i sada zavisi od Švedske koja može da pomogne ako izbegne poraz od Hrvatske.

- Pobedili smo, ali smo tužni. Imali smo utakmicu u rukama, mogli smo da obezbedimo plasman u sledeću rundu Evropskog prvenstva. Ne znam zašto se to događa, ali ponovno su nas sudije oštetile i sudile, probijanje Obradovića kojeg nije bilo... Izgubili smo šansu za prolazak, ali dobili smo mnogo za budućnost ovom pobedom nad Islandom - rekao je Cvetković na konferenciji za medije u Splitu.

Pivotmen Mijajlo Marsenić, za razliku od selektora, nada se podvigu Švedske.

- Najviše žalim zbog lošeg ulaska u drugo poluvreme. Prvo odigramo odlično, Cupara fenomenalno brani i onda u prvih 10 minuta drugog dela primi sedam golova. Srećan sam zbog pobede i moram da čestitam momcima, a sada možemo samo da se nadamo da će Šveđani nešto da urade - istakao je Marsenić.

Njegov saigrač Stefan Vujić teško je podneo što je zbog povrede izostao u porazima od Hrvatske (32:22) i Švedske (30:25).

- Verujte mi da nikome nije bilo teže nego meni. Toliko sam se radovao prvenstvu, bio u sjajnoj formi i onda mi se desi tako banalna povreda, ali i to je sastavni deo sporta. Stvarno mi je žao što je tako ispalo, ali barem smo pobedili ovu utakmicu. Momcima čestitam na sjajnoj borbi, sad čekamo utakmicu Hrvatske i Švedske pa šta bude - zaključio je Vujić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija