• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.01.2018

09:20

"ORLOVI" SE VEĆ BILI SPAKOVALI! Šešum: Nismo očekivali "pomoć" od Švedske!

Ostali sportovi

"ORLOVI" SE VEĆ BILI SPAKOVALI! Šešum: Nismo očekivali "pomoć" od Švedske!

Podeli vest

Srpski rukometaši su se bili već spakovali da krenu kućama sa Evropskog prvenstva, posle nedovoljne pobede nad Islandom, kada im je stigla neočekivana pomoć Švedske, priznao je Žarko Šešum

Srbiji je bila "kratka" u pobedi nad Islandom za gol (29:26), pa im je bilo potrebno da Švedska uzme makar bod protiv Hrvatske, u šta niko nije verovao, a ispalo je da su "žuti" deklasirali naše komšije sa 35:31, vodeći povremeno i sedam-osam razlike.

Maksimalno smo igrali protiv Islanda, ali nismo uspeli da ostvarimo pobedu od četiri gola razlike i zato smo bili tužni. Ipak, Švedska je odigrala fenomenalno, a mi nismo očekivali da će čak ni bod uzeti velikom favoritu kao što je Hrvatska - priznao je Šešum u izjavi za sajt RSS.

Iako "orlovi" idu u drugu fazu bez ijednog boda, pa imaju slabe šanse da prođu dalje, Šešum poručuje da se srpski tim neće predati.

- Francuska i Norveška su vrh svetskog rukometa, a Belorusi kao i mi ne prenose bodove. Prva grupa nam je bila jaka, ova će biti još teža i idemo da damo sve od sebe - istakao je Šešum. 

Reprezentacija Srbije se seli danas u Zagreb, a prvi meč u novoj grupi igraće u četvrtak protiv Norveške.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija