• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

21.01.2018

13:38

VUJOVIĆ OTKRIO: Slovenci su mi priznali da su Srbi bolji od njih, ali uzalud...

Ostali sportovi

VUJOVIĆ OTKRIO: Slovenci su mi priznali da su Srbi bolji od njih, ali uzalud...

Podeli vest

Selektor rukometne reprezentacije Slovenije Veselin Vujović otkrio je da su mu tokom priprema igrači priznali da su slabija ekipa od Srbije, ali i dodao da to ne vredni mnogo kada su "orlovi" nespremni došli na Evropsko prvenstvo

Slovenija i Srbija su igrale dve kontrolne utakmice tokom priprema, koje su obe dobili "janezi", ali Vujović je rekao da se i tu videlo da "orlovi" imaju veći individualni kvalitet.

Na nedavnom pripremnom meču sa Srbijom, meni moj kapiten Vid Kavtičnik kaže: "Šefe, pa ovi su bolja reprezentacija od nas." Ali, ti momci nisu spremni za 60 minuta ozbiljnog rukometa. Istraumirani su, mnogo je tu problema sa strane. Radovao sam se kao lud zbog njih kada su prošli u drugu fazu, iako tamo neće ostvariti nijednu pobedu. Ne smeju se ni zadovoljiti sa tim, tako nikad neće u polufinale. Cilj uvek mora da bude zlato, pa ako se zezneš - uzećeš bronzu - ispričao je Veselin Vujović za Novosti.

Slovenija je na prošlom Svetskom prvenstvu osvojila bronzu, ali Vujović kaže da je bio dug put do tog uspeha.

Ne može u pustinji da nikne najlepše cveće. Moraš da zalivaš talente, da šalješ decu da se "biju" s tim Nemcima, praviš bazu i sistem. Ja već sad znam da mi za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine treba jedan dvometraš golman i jedan dobar levoruki Slovenac. Srbija ima jedno 1.000 selektora, a još nema pravi put - istakao je Vujović.

Rukometnoj reprezentaciji Srbije ostale su još dve utakmice na Evropskom prvenstvu, ali nema šanse da se plasira u polufinale.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija