• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.01.2018

10:49

(FOTO) CVETKOVIĆ BI DA SE MIRI, HRVATI MU SE SMEJU! "Braća" se sprdaju sa selektorom Srbije!

Ostali sportovi

(FOTO) CVETKOVIĆ BI DA SE MIRI, HRVATI MU SE SMEJU! "Braća" se sprdaju sa selektorom Srbije!

Podeli vest

Hteo bi Jovica Cvetković da miri Srbe i Hrvate, ali mu to malo teže ide! Bivša "braća" mu se danas otvoreno smeju i u komentarima na komšijskim portalima mu otvoreno poručuju - daleko mu lepa kuća

Uoči utakmice Srbije sa Francuskom na Evropskom prvenstvu u Zagrebu Cvetković je rekao da očekuje navijačku pomoć od "braće Hrvata" i onda u izlivu emocija dodao:

- Ne bi trebalo zaboravljati, ali treba praštati zbog budućnosti koja za našu decu na ovim prostorima zavisi samo od naše svesti. Baš me briga za sve one politike koje nas dele, kao i za sve "velikosrbe", "velikohrvate", "velikobošnjake, "velikoalbance", koji našoj i svojoj deci kopaju grobove - poručio je Cvetković.

Međutim, taj njegov apel nije naišao, blago rečeno, na oduševljenje kod Hrvata. Portali u komšiluku su zatrpani porukama u kojima poručuju da sa Srbima ne žele više nikad ništa zajedničko da imaju.

Skupo nas je koštao taj bratski zagrljaj, dakle svako sebi, daleko vam kuća od naše i bolje ćemo se slagati. Ne veruj Srbinu ni kad ... laže. Oni bi najradije da se sve zaboravi i onda "udri Jovo nanovo". Malo morgen. Muka mi je od ovih plačiguza za Jugom. Vau, rasplakaću se... - samo su neki od komentara na Večernjem listu.

A, ništa bolje Cvetković sa svojim apelom nije prošao ni na Indeksu:

A, šta tek reći za Maksportal, koji podržava hrvatsku desnicu, koji Cvetkoviću izjavu donose pod naslovom "Srbi mole za pomoć".

HOĆEMO LI DECI OSTAVITI OLUJE, POGROME I KLANJE!? Cvetković odgovorio svima koji ga prozivaju zbog "braće Hrvata"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Па бар да зна.... да води.... - рукометну репрезентацију...?! Па да му се и... - опрости... Боже, шта све треба јадном српском "наивном" уметнику, па да схвати... - шта је фашизам...?! Фашизам задојен шовинизмом, према свему српском... то је "брат" ..- ХРВАТ...!! Читајте Дучића... Само ће Вам се касти...!! Рукометаши почните да "читате" - крајње вам је време...! Можда онда нешто и научите...

AS

pre 6 godina

MOJ CVELE. ONI JOŠ UVEK ŽIVE U PROŠLOSTI. OSTAVI IH NEKA TAMO TRUNU I SMRDE.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Сваком нашем "Цветковићу"... - недостаје један "Мачек"...?!

Branko

pre 6 godina

E moj nepismeni i bedni Cvetkoviću! Pa zar je moguće da Srbi zovu u zajedništvo. Pa jadni Cvetkoviću i na žalost selektore , jeli ti i tito brat najveći neprijatelj Srpskog naroda. Al ‘ ne znaš ti to i u tome je najveća tragedija Srpskog naroda. Nije problem što ima neznalica poput tebe, ali je veliki problem što su javne ličnos ti. Sreća je jedino u tome što ti je kraj blizu . Ako su ti to tako velika braća , preseli se u Zagreb pa se ljubi sa njima. Srami se tog dupeta što na njemu sediš !

ivica

pre 6 godina

Zašto samo ovi ružni komentari,ne mislimo svi tako.

goksi

pre 6 godina

tolika sprdnja je sa ovom izjavom...nema njima pomoci..to je zadojeno mrznjom...njih treba totalno ignorisati...ionako se valjaju u blatu..svako ko ima iole dostojanstva ne treba se spustati na njihov nivo...total ignor...

ivica

pre 6 godina

Čovjek je pravi gospodin a svi Hrvati ne misle kao ovi vaši komentari.Uvik ste najgori prema svom.

jovan

pre 6 godina

videli od "braće" slovenaca, počelo je sa "mladinom" , zmagom jelinčićem, preko kolodvora u Vrhnici, trajektom do Bara, preko okučana , svugde "braća" a nigde LJUDI !

Dario

pre 6 godina

Mozda niste znali aliovako je jos od Rimljana, kad je izvrsena lobotomija.

Bgd

pre 6 godina

Baš mi je drago što su ga napljuvali, trebali su još žešći da budu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija