• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rss

23.01.2018

16:56

NEMAMO SISTEM, SNALAZIMO SE KAKO ZNAMO I UMEMO! Cvetković našao razlog brukanja rukometaša na EP!

Ostali sportovi

NEMAMO SISTEM, SNALAZIMO SE KAKO ZNAMO I UMEMO! Cvetković našao razlog brukanja rukometaša na EP!

Podeli vest

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković izjavio je da je Belorusija u prednosti uoči oproštajnog meča na prvenstvu Evrope (sreda, 16.00), ali i poručio da je pod hitno potrebno promeniti situaciju u srpskom rukometu i raditi na stvaranju sistema

- Moramo da radimo na stvaranju sistema, da kroz pet-šest godina imamo generaciju koja će iznedriti igrače za nacionalni tim. Sada to nemamo i snalazimo se kako znamo i umemo sa ovim igračima koje imamo. Tokom prvenstva ostali smo bez Vujina, Markovića, a sada i Jovanovića. Ono što smo uradili treba da bude nešto prema čemu možemo da se upravljamo kada je u pitanju budućnost. Moramo da nastavimo da radimo, odmah, od sutra, da imamo trenažni centar, da radimo sa najtalentovanijim momcima u zemlji. Nemamo vremena, trebalo je juče da počnemo da radimo - izjavio je Cvetković za sajt Rukometnog saveza.

Moramo da nastavimo da radimo, odmah, od sutra, da imamo trenažni centar, da radimo sa najtalentovanijim momcima u zemlji. Nemamo vremena, trebalo je juče da počnemo da radimo 
Jovica Cvetković, selektor Srbije

Srbija od ishoda poslednje utakmice može da u konačnom redosledu bude plasirana od devetog do 12. mesta.

- Igrali smo protiv Belorusa u kvalifikacijama, izgubili smo pod specifičnim okolnostima u Nišu, ali isto tako treba reći i to da smo igrali nerešeno na njihovom terenu, što je veliki uspeh s obzirom da smo igrali sa izmenjenom postavom i mlađim igračima. Belorusi uvek igraju motivisano na velikim takmičenjima, imaju ekipu na okupu dugo i studiozan rad. Postepeno idu ka vrhu i znaju da do njega mogu da stignu samo ako realno razmišljaju - istakao je Cvetković.

Povređenog mladog levog beka Milana Jovanovićaa zameniće levo krilo Vanja Ilić. Utakmica između rukometaša Srbije i Belorusije igra se sutra od 16.00 sati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija