• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

04.02.2018

14:36

GDE JE 80, TU JE I 81. POBEDA! Lindzi Von melje rivalke na stazi!

Ostali sportovi

GDE JE 80, TU JE I 81. POBEDA! Lindzi Von melje rivalke na stazi!

Podeli vest

Američka skijašica Lindzi Von pobedila je danas u spustu, trci koja je u sklopu Svetskog kupa održana u nemačkom Garmiš-Partenkirhenu

Von je ostvarila rezultat od 1:37,92 minuta i ostvarila drugu pobedu u dva dana u spustu u Garmišu.

Ona sada ima 81 pobedu u Svetskom kupu i druga je na večnoj listi, iza Šveđanina Ingemara Stenmarka, koji ima pet pobeda više. 

S obzirom na to da je nenadmašna u brzinskim disciplinama, Vonovoj kalendar ne ide na ruku da ove sezone prestigne Stenmarka. Pošto slede Zimske olimpijske igre, Amerikanka će do kraja sezone imati samo još jednu trku u spustu, u martu u švedskom Oreu i dve superveleslalomske trke, u Oreu i Kran Montani. 

Italijanka Sofija Gođa zauzela je drugo mesto u današnjoj trci sa zaostatkom od 0,11 sekundi za pobednicom, dok je treća bila Tina Vajrajter iz Luksemburga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija