• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.02.2018

17:54

GALEB JE PRVAK EVROPE! Veliki uspeh srpskih tekvondoistkinja u Istanbulu

Ostali sportovi

GALEB JE PRVAK EVROPE! Veliki uspeh srpskih tekvondoistkinja u Istanbulu

Podeli vest

Seniorke tekvondo kluba Galeb nove su prvakinje Evrope, pošto su danas trijumfovale na Evropskom klupskom šampionatu u Istanbulu

Poslednjeg takmičarskog dana Milica Mandić je u konkurenciji do 73 kilograma osvojila zlatnu medalju posle tri pobede, dok su Tijana Bogdanović u kategoriji do 53 kilograma i Vanja Stanković u kategoriji do 49 kilograma osvojile srebrne medalje, a Aleksandra Radmilović se u kategoriji do 57 kilograma okitila bronzanim odličjem.

- Srećna sam zbog osvojenog prvog mesta i bodova. Ali nisam toliko zadovoljna nastupom i vidim da mogu još da napredujem i još grešaka da ispravim. Radujem se narednim turnirima i izazovima - rekla je Mandićeva.

Stankovićeva je posle poraza u finalu rekla da je bila nezadovoljna suđenjem.

- Danas sam imala četiri meča i svaki je bio sa protivnicom iz Turske. Sve borbe su bile teške i neizvesne. Zadovoljna sam svojim borbama danas, ali ne i suđenjem u finalnoj borbi, mislim da sam bila oštećena - rekla je ona.

Muška seniorska ekipa TK Galeb na prvenstvu u Turskoj zauzela je četvrto mesto, dok su juniorke takođe završile na četvrtom mestu, a kadetkinje su zauzele peto mesto.

- Danas su seniorke opravdale očekivanja. Osvojili smo četiri medalje i to je bilo dovljno za ekipno prvo mesto kod žena. U ukupnom plasmanu smo četvrti što mi je izuzetno drago. Naši mlađi naraštaji idu dobrim putem i u odličnom tempu. Ovo je ono što smo i očekivali i želeli - rekao je trener Dragan Jović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija