• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.02.2018

16:16

U BEOGRADU HVATA ZALET ZA SP! Ivana: Cilj je u Birmingemu, ne brinu me prestupi!

Ostali sportovi

U BEOGRADU HVATA ZALET ZA SP! Ivana: Cilj je u Birmingemu, ne brinu me prestupi!

Podeli vest

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović rekla je da joj je najvažnije da polako diže formu i bude potpuno spremna za Svetsko dvoransko prvenstvo koje će se održati u Birmingemu

Ivana Španović će 21. februara skakati u Beogradu, a četiri dana kasnije će se takmičiti u Glazgovu, pred odlazak na Svetsko dvoransko prvenstvo.

- Nije mi važno da na mitinzima budem maksimalno spremna već da polako podižemo formu za najvažnije takmičenje. Zadovoljna sam formom u kojoj se trenutno nalazim. Imamo još dva mitinga do Svetskog prvenstva, u Beogradu će mi Serbia open osvežiti emocije od prošle godine i biti dodatna motivacija za Birmingem - rekla je Španovićeva na konferenciji za novinare u Beogradu.

Ivana Španović je bila treća na prvom dvoranskom mitingu u Karlsrueu, a potom je u Diseldorfu skočila 6,77 metara, što je najoblji rezultat na svetu ove sezone. 

- Najjači utisak je pet prestupa na prvom mitingu, nemam toliki broj prestupa toliko često, ali ne brinem se. To su bili daleki i kvalitetni skokovi i ono što smo planirali je na neki način i ispunjeno. U Diseldorfu sam imala dva prestupa i ostvarila pobedu - istakla je najbolja srpska atletičarka.

Njen trener Goran Obradović rekao je da je najvažnije da "pik forme" bude u Birmingemu.

- Najvažnije je da pik forme bude u Birmingemu i da Ivana skoči u skladu sa tim koliko je spremna, a mogu da kažem da se nećemo zadovoljiti skokom ispod sedam metara. Čeka nas i Beograd, to je poslednje takmičenje na podlozi kakva je u Birmingemu. Ogromna je razlika na daskama i betonu, nažalost, poslednje takmičenje je u Glazgovu na daskama i tamo će skakati samo koliko je potrebno za pobedu - zaključio je Obradović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija