• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.02.2018

17:16

FILIP FILIPOVIĆ LJUT: Ispaštamo zbog sukoba FINA i LEN!

Ostali sportovi

FILIP FILIPOVIĆ LJUT: Ispaštamo zbog sukoba FINA i LEN!

Podeli vest

Vaterpolisti Srbije su doputovali u Split gde u četvrtak u 17.30 igraju utakmicu prvog kola kvalifikacionog turnira Evropa kupa, a rival je Malta

U našoj grupi se nalaze još i Grčka, Holandija i Hrvatska. Tri ekipe idu dalje i bilo bi pravo čudo da to ne budu Hrvatska, Grčka i Srbija. Finalni turnir osam ekipa je u Budimpešti prve nedelje aprila.

Preostale dve grupe su u Palermu (Italija, Crna Gora, Nemačka i Rusija, dve ekipe idu dalje) i Kečkemetu (Mađarska, Španija, Francuska, Rumunija i Gruzija - tri ekipe idu dalje)

- Ovde želimo da ostvarimo prolaz a u Budimpešti "pucamo" na medalju. Čitav ovaj turnir biće u znaku našeg susreta sa Hrvatima jer kod nas se više pamti poraz u polufinalu svetskog prvenstva od Hrvatske nego činjenica da smo osvojli bronzu. Dobro je što imamo na raspolaganju 15 igrača, prvi put posle 2008. Svi će dobiti šansu i biće to dobro jer se ranije uvek dešavalo da veliki broj ekipa koji zbog pravila nema  rezervi ne dočeka kompletan kraj takmičenja - rekao je Dejan Savić.

Kapiten "delfina" Filip Filipović je naglasio da vaterpolo trpi zbog sukoba FINA i LEN.

- Ovde je cilj da svaku utakmicu odradimo na najbolji mogući način i da kasnije ispravimo uočene greške. Tačno je da ćemo biti bez trojice možda i najiskusnijih igrača ali to ne menja suštinu, ovaj tim je sada najbolji. Kruna sezone je Barselona, nećemo imati mnogo prilike da se uigravamo. Ipak ovaj turnir je veliki teret za nas igrače. Ispaštamo zbog sukoba FINA i LEN i ostajemo bez normalnog trenažnog procesa u klubu. Ali šta je tu je, moramo da i u ovoj situaciji izvučemo korist - istakao je Filipović.

Podsetimo, Savić nije poveo Prlainovića, Aleksića i Stefana Mitrovića. Srbiju će predstavljati: G.Pijetlović, B.Mitrović, V.Rašović, Filipović, Mandić, Ćuk, Subotić, S.Rašović, Randjelović, Jakšić, Drašović, D.Pijetlović, Ubović, Stojanović i Lazić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija