• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vaterpolo savez Srbije

15.02.2018

19:29

SILOVITI "DELFINI"! Srbija ubedljiva na otvaranju Evropa kupa!

Ostali sportovi

SILOVITI "DELFINI"! Srbija ubedljiva na otvaranju Evropa kupa!

Podeli vest

Vaterpolisti Srbije silovito su startovali na kvalifikacionom turniru Evropa kupa, pošto su u prvom kolu ubedljivo savladali Maltu sa 17:3 (4:0, 5:1, 5:1, 3:1).

Ćuk je posle pet i po minuta prekinuo golgeterski post, te je tako postigao prvi gol u istoriji ovog takmičenja. Do kraja četvrtine Strahinja Rašović, Drašović i Mandić su doneli velikih 4:0, dok su Maltežani teško dolazili do šansi. Imali su samo jedan zicer, ali je to lako odbranio Branislav Mitrović.

Kuzin je prvi savladao srpskog golmana, ali ispostavilo se da je to bilo kratkotrajno, pošto je usledio novi rafal "delfina". Filipović, Pijetlović, Ćuk i Stojanović su lako pogađali mrežu protivnika, pa je pobeda na poluvremenu već obezbeđena, pošto su izabranici Dejana Savića vodili sa ogromnih 9:1.

Jesu Maltežani i treću četvrtinu otvorili golom, kao što je to bio slučaj u prethodnom periodu, no imali su naši momci adekvatan odgovor, došli su do dvocifrene prednosti i u poslednjoj deonici su samo odrađivali posao. Na kraju su slavili sa 17:3, čime je najavljen meč drugog kola protiv Grčke (petak, 17.30), koja će biti kudikamo teži rival.

U ubedljivom trijumfu Srbije protiv Malte istakli su se Đorđe Lazić sa 4, odnosno Miloš Ćuk i Duško Pijetlović sa po tri pogotka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17