• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.02.2018

20:25

VATERPOLISTI SE OBRUŠILI NA SUDIJE: Kao da Srbija ne sme da vodi pet razlike!

Ostali sportovi

VATERPOLISTI SE OBRUŠILI NA SUDIJE: Kao da Srbija ne sme da vodi pet razlike!

Podeli vest

Vaterpolo reprezentativci Srbije bili su  zadovoljni pobedom nad Grčkom (12:10) u Drugom kolu Evropa kupa, ali su nezadovljni suđenjem

- Imali smo taj evidentan pad, ali... Neki kriterijumi su drugačiji, kao da Srbija ne sme da vodi pet razlike. Tako je na svim takmičenjima. Za ovo danas smo i mi krivi za te oscilacije, ali nije samo naša krivica - rekao je kapiten Filip Filipović.

Vaterpolo reprezentacija Srbije u subotu igra protiv Holandije i Hrvatske.

- Hoćemo da igramo najbolje što možemo protiv Hrvatske. Rezultat nije u prvom planu, nismo ni kompletni, ali dobro je da vidimo gde smo u odnosu na leto kada su najveće obaveze - dodao je Filipović.

Ispravićemo greške

Golman Duško Pijetlović rekao je da će ekipa raditi da ispravi greške iz utakmice s Grčkom.
Teška utakmica. Najbitna je pobeda. Par grešaka smo napravili, normalne su u ovom trenutku. Radićemo na tome da ih ispravimo. Sutra je sa Holandijom verovatno lakši meč, ali i onda najbitniji sa Hrvatskom. Ne donosi ništa specijalno, ali je dobro da ga odigramo jak meč - rekao je Pijetlović.

Suđenjem na utakmici protiv Grčke bio je nezadovoljan i Dušan Mandić.

Voleo bih da kažem nešto o sudijama, ali neću. Otvorili smo kako treba, poveli velikom razlikom. Onda smo se opustili. Oni su se primakli i sve smo izdržali i pobedili. Sada još dve utakmice i da završimo ovaj Evropa kup -  rekao je Mandić.

Vaterpolista Miloš Ćuk rekao je da je Srbija imala očekivan pad u završnici utakmice.

- Teška i naporna utakmica, znali smo to. Grci su snažni. Imali smo odličnu odbranu u prve dve četvrtine. Posle smo pali, ali to je očekivano. Za ovaj stadijum priprema teško je više da se očekuje - rekao je Ćuk.

POTOPLJENI GRCI! "Delfini" se oštrili za derbi sa Hrvatima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ceca

pre 6 godina

Pa šta priča ovaj Pjetlović, kad nije odbranio ništa!

Izbori 2024

Vesti

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!
Društvo

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!

Vladimir Lučić: Kada do kraja godine startujemo u SAD, bićemo jedan od većih svetskih operatora u smislu teritorije koju pokrivamo i na vrlo realnom smo putu da srpski Telekom postane velika i uspešna globalna kompanija

16.04.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija