• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

21.02.2018

10:53

NOVA BRUKA SRPSKOG RUKOMETA: Cvetković ispljuvao igrače, oni ga optužili da laže!

Ostali sportovi

NOVA BRUKA SRPSKOG RUKOMETA: Cvetković ispljuvao igrače, oni ga optužili da laže!

Podeli vest

Brukama u srpskom rukometu nema kraja! Kao po običaju, prljav veš je isplivao posle velikog takmičenja, a u klinču su se našli selektor i igrači

Selektor Jovica Cvetković u izveštaju koji je poslao Upravnom odboru Rukometnog saveza Srbije ocrnio je igrače i optužio ih da su se spakovali za povratak u Beograd još pre kraja prvog kruga.

Kako prenosi Srpski telegraf, koji je,  kako tvrdi, imao uvid u izveštaj Cvetkovića, glavni okrivljeni igrači su Petar Nenadić, Darko Đukić, Dobrivoje Marković i Nemanja Zelenović.

Selektor piše da su oni "lumpovali po prestoničkim lokalima u komšiluku", dok su pojedinci čak rezervisali kartu za povratak pre kraja treće utakmice prve runde takmičenja.

- Neprijatnim iznenađenjima nije bilo kraja. Pre odlučujuće utakmice sa Islandom Petar Nenadić se izjasnio putem intervjua danskoj televiziji da više neće nastupati za reprezentaciju. Istovremeno sam saznao da je sedam igrača rezervisalo avionske karte za povratak u Beograd nakon prve faze takmičenja - stoji u izveštaju Jovice Cvetkovića.

Strateg "orlova" je istakao je i da ga je potpredsednik Rukometnog saveza Dragan Škrbić provocirao pred stručnim štabom, a da mu se potom izvinio, što je Cvetković prihvatio.

Sa druge strane igrači tvrde da je Cvetković gotovo sve izmislio! Darko Đukić je šokiran izveštajem i poručuje selektoru da pokaže te dokaze koje, navodno, ima.

- Ništa od toga nije istina. Ja nijedno veče nisam izašao. To može da potvrdi moj cimer Nemanja Ilić, kao i Petar Nenadić, s kojim sam svako veče sedeo u sobi. Ni on nije izlazio. Upire prstom u nas, a mi smo bili najbolji strelci u kvalifikacijama i odveli Srbiju na Evrospko prvenstvoNeka selektor pokaže tu potvrdu od hrvatske policije da su nas čuvali, ali sam siguran da je nema - poručio je Darko Đukić.

Inače, još hrvatski mediji su pisali tokom Evropskog prvenstva da su srpski rukometaši ostalo razočarani što su morali da igraju u drugom krugu takmičenja, jer su već bili spakovali kofere za povratak u Beograd.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija