• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.02.2018

16:51

RUKOMETAŠI RAZVALILI SELEKTORA: Stalno pijani Cvetković ne zna ni za koji klub mu nastupaju igrači!

Ostali sportovi

RUKOMETAŠI RAZVALILI SELEKTORA: Stalno pijani Cvetković ne zna ni za koji klub mu nastupaju igrači!

Podeli vest

Rukometaši reprezentacije Srbije obratili su se danas javnosti otvorenim pismom, u kojem su "razneli" selektora Jovicu Cvetkovića zbog njegovog ponašanja pre i tokom Evropskog prvenstva u Hrvatskoj

Cvetković je prethodno u izveštaju RSS napisao da su igrači na EP bančili do zore, da su unapred bili rezervisali karte za povratak kući posle prvog kruga.

Danas mu je stigao brutalan odgovor rukometaša, koji prenosimo u celosti.

- U protekla dva dana smo bez ikakvog razloga i osnova stavljeni na stub srama zahvaljujući "selektoru" Jovici Cvetkoviću koji je izneo niz neistina na naš račun. Sada je došlo vreme da i mi progovorimo.
 Odgovorno, sportski i moralno tvrdimo da je svaka reč izrecena od strane Cvetkovića notorna laž. Da krenemo od osnovog, informisanosti! 

Zar je moguće da selektor jedne zemlje ne zna u kom klubu mu igraju igrači?! Zar je moguće da je selektor pitao kapitena Žarka Šešuma kako je u Levenu, ne znajući, naravno, da je on već četiri godine u Gepingenu! 

Zar je moguće da selektor postavi pitanje reprezentativcu Bogdanu Radivojeviću “gde si sad mali”, aludirajući na klub u kom igra, jer naravno to tek nije znao? Zar je moguće da selektor ode u Skoplje da obavi razgovor sa Alemom Toskićem, a on igra u Velenju? Onda valjda i nije trebalo da nas čudi što nije znao 85% protivničkih igrača.

Šta ćemo sa činjenicom da na 86% treninga nije ni bio. A, i kad jeste pušio je u sali gde se trenira! U trenerci sa grbom Srbije! Na pušenje u svlačionici pred svaku utakmicu smo navikli, to nije novina. 
Nijednom tokom Evropskog prvenstva selektor nije putovao sa ekipom autobusom, već privatnim kolima. Nije se znalo kad su doručak ili večera, kad se kreće iz hotela.... 

Za sedam dana u hotelu račun je bio 1.200 evra samo za alkohol! Onda i ne čudi što je selektor svako veče bio u alkoholisanom stanju. Kulminacija je bila kad je u takvom stanju vodio utakmicu protiv Belorusije. Pod dejstvom alkohola je napao i udario potpredsednika Saveza, Dragana Škrbića.

Da, to je istina, jer su igrači bili prisutni, razdvajali su ih i smirili strasti. U najmanju ruku je sramotno i ružno da svoje neznanje, nered i skandale Jovica Cvetković pravda preko naših leđa. Niko od nas nije išao na izlet, nego na Evropsko prvenstvo, da se časno i pošteno, kao i uvek, bori za svoju zemlju. 

Naša je dužnost da ovo kažemo, jer javnost koja je uz nas i kad pobeđujemo i kad gubimo mora da zna istinu! Mi prihvatamo naše greške ali mi nemamo razloga da lažemo i izmišljamo, mi se ne skrivamo, pobedu slavimo, poraze priznajemo - stoji u saopštenju rukometaša Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija