• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.02.2018

18:00

(VIDEO) PRLJAVI POKVARENI PREVARANT! Severnokorejac šokirao nesportskim potezom na ZOI!

Ostali sportovi

(VIDEO) PRLJAVI POKVARENI PREVARANT! Severnokorejac šokirao nesportskim potezom na ZOI!

Podeli vest

Takmičar iz Severne Koreje u brzom klizanju na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu šokirao je sve nesportskim potezom koji je napravio na početku trke

Mladi Jong Kvang Bom, koji ima samo 16 godina, pao je na samom startu trke na 500 metara, a onda je pokušao da rukom povuče Japanca Keitu Vatanabea da i on padne!

Korejac nije uspeo u ovom naumu, ali je dobro prošao, jer je sečivo klizaljke moglo žestoko da mu povredi ruku.

Organizator je morao da ponovi start trke posle ovog podlog poteza Korejca, a Kvang Bom je diskvalifikovan iz trke.

Japanac Vatanabe, ipak, nije želeo da pridaje veliki značaj ovom postupku rivala.

- Ne verujem da je namerno hteo da me sruši, mislim da mu se ruka samo našla na mom putu kada je pao - rekao je Japanac, ali snimak ipak jasno pokazuje da je namera i te kako postojala.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija