• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

01.03.2018

10:22

VODI RAČUNA ŠTA PRIČAŠ O NAMA! Cvetković pokazao preteću poruku od Nenadića!

Ostali sportovi

VODI RAČUNA ŠTA PRIČAŠ O NAMA! Cvetković pokazao preteću poruku od Nenadića!

Podeli vest

Smenjeni selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković pokazao je novinarima preteću poruku koju je dobio od igrača Petra Nenadića pre nekoliko dana

Posle varničenja na Upravnom odboru RSS, Cvetković je smenjen sa funkcije, a on je posle toga za sve optužio Petra Nenadića i pokazao poruku koju je dobio od njega na telefonu.

- Vodi dobro računa šta pričaš o nama, jer mi znamo mnogo više nego što ti misliš! Nemoj lagati novine da smo izlazili i prati sebe zbog svog neznanja i alkohola. Sram da te bude tvojih godina i laži - piše u poruci za koju Cvetković tvrdi da mu je poslao Nenadić, a koju je objavio Alo.

Smenjeni selektor je rekao da stoji iza svega što je rekao za rukometaše posle Evropskog prvenstva.

- Sve je istina i nekome to smeta. Pa, mi smo bili taoci Petra Nenadića. On je prvo rekao da neće da igra, ali to nije rekao meni, već saigračima iz reprezentacije, a onda se predomislio - kaže Cvetković.

On je u svom izveštaju posle Evropskog prvenstva ispljuvao igrače da su pili i provodili se posle utakmica, a oni su mu uzvratili da je bio stalno pijan i da čak ne zna ni u kojim klubovima njegovi rukometai nastupaju.

Sada već bivši selektor tvrdi da je cela ova afera nameštena, jer se zna ko će biti novi strateg "orlova".

- Samo su tražili razlog da me sklone. To bi uradili čak i da smo došli do polufinala Evropskog prvenstva. Prave prostor da dovedu Nenada Peruničića - tvrdi Cvetković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija