• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

04.03.2018

07:00

(FOTO) ODBOJKAŠKA SEKSI BARBIKA! Lepa Ruskinja ista kao čuvena lutka!

Ostali sportovi

(FOTO) ODBOJKAŠKA SEKSI BARBIKA! Lepa Ruskinja ista kao čuvena lutka!

Podeli vest

Ruska odbojkašica Alisa Manjonok (23) obara s nogu izgledom, a najviše liči na čuvenu lutku barbiku

Ova lepotica bila je jedna od najperspektivnijih igračica u svojoj zemlji, ali je u poslednje vreme odlučila da se više posveti manekenstvu.

Karijeru je počela u svom rodnom gradu Vladivostoku, međutim njen izgled je ubrzo došao do izražaja, pa je počela da radi revije i da se fotografiše za naslovnice modnih magazina širom Evrope.

Odličan posao

Nedugo potom jedan ruski proizvođač igračaka napravio je lutku sa njenim likom po uzoru na barbiku. Manjonokova kaže da je veoma srećna što je dobila svoju igračku.

Otresita
Mnogi negativno komentarišu moj posao, a ja im poručujem da gledaju svoja poslaAlisa Manjonok

- Moji prijatelji su uradili odličan posao i napravili su pravu lutku za mene. Veoma sam zadovoljna i obožavam je. Lutka je ista kao ja i nema nikakve razlike - poručila je zanosna Alisa.

Ruskinja je odbojkašku karijeru počela u rodnom Vladivostoku, ali prvu titulu nije osvojila na terenu, već na izboru za mis. Ona je 2013. godine izabrana za najlepšu u svom gradu, a zatim se okrenula svetu mode.

Osvojila je brojne nagrade na takmičenjima u lepoti, uključujući i titule "Mis internešenal Rusija" i mis fotogeničnosti na izboru "Supermodel internešenal" 2016.

Sada radi kao manekenka u Rusiji i zaštitno je lice mnogih modnih kuća. Mnogi su je osuđivali što je zapostavila sportsku karijeru zarad šetanja po pisti, ali ona ima spreman odgovor.

- Uživam u svetu mode. Velika mi je čast što imam priliku da nosim modele mnogih poznatih kreatora. Iako mnogi komentarišu moj posao u negativnom kontekstu, želim da im poručim da gledaju svoja posla. Ja nisam svetica, ali smatram da me ne treba osuđivati zbog onoga čime se bavim. Ne vidim ništa loše u tome da budem model - rekla je Manjonokova, i dodala:

Ameri napravili lutke
po sestrama Vilijams

Američke teniserke Serena i Venus Vilijams najpoznatije su sportistkinje po kojima su napravljene lutke. Amerikanci su svoje sportske junakinje malo prilagodili, pa je Serena vidno mršavija kao igračka. Lutke su takođe napravljene po uzoru na barbike, a imaju i kompletnu tenisku opremu, istu kao onu koju su koristile sestre Vilijams.

- Moje fotografije su umetnička dela. Nije bitno da li je i koliko telo obnaženo na njima, bitno je da nijednog trenutka nisam prešla granicu lošeg ukusa. Smatram da je mnogo bitnije kakav je ko čovek nego čime se bavi. Veoma sam zadovoljna svojim poslom i nastaviću da uživam u njemu.

Završila fakultet

Pored sporta i mode, Alisa je diplomirala i za odnose sa javnošću na Univerzitetu u Kazanju.

- I pored posla, nisam zapostavila obrazovanje. Završila sam fakultet u Kazanju, što mi mnogo znači. Kada završim sa karijerom modela, moći ću i dalje da radim u medijima. Obrazovanje je veoma važno i zbog toga mi je drago što imam diplomu u rukama - zaključila je Manjonokova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!
Politika

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Dan Vojske Srbije ministru odbrane Milošu Vučeviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima Vojske Srbije.

23.04.2024

08:19

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20