• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

06.03.2018

18:57

USPEH JE VAN KOMFORNE ZONE! Ivana Španović objasnila kako je povređena uzela zlato!

Ostali sportovi

USPEH JE VAN KOMFORNE ZONE! Ivana Španović objasnila kako je povređena uzela zlato!

Podeli vest

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović je posle osvajanja zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Birmingemu istakla da se uspeh nalazi van komforne zone

Španovićeva je konačno dočekala zlatno na Svetskom šampionatu, a u Beogradu joj je tim povodom organizovan doček u atletskoj dvorani na Banjici.

- Jako veliki put sam prešla da bih došla ovde. Mnogo pokušaja je bilo. Naporno smo radili, bile su višegodišnje pripreme i tek sada sam shvatila da je to pravi način bio i pravi put da dođem do titule. Sada znamo kako smo do toga došli - rekla je Španovićeva za Telegraf.rs.

Niko nije znao da je Ivana imala povredu na takmičenju u Birmingemu, a u pitanju je skočni zglob odrazne noge.

- Nismo mi to sakrivali tek tako. Nije ovo prva i jedina povreda. Imala sam i većih problema za koje javnost nije ni znala. Vrhunski sport zahteva veliku žrtvu, u velikoj meri treniramo i preko granice bola. Uspeh je van komforne zone - istakla je svetska šampionka.

Ivana je otkrila i da joj je Amerikanka Britni Riz, koju je skinula sa trona, čestitala.

- Ne znam šta se videlo na TV-u, ali ja sam sedela na klupi i kada je ona skočila poslednju seriju i kada sam videla da sam trijumfovala, potrčala sam ka svom stručnom štabu. Ona je nailazila u susret i samo me je zagrlila i čestitala - objasnila je Ivana.

starsport





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija