• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

14.03.2018

09:16

ZAŠTO NE MOGU I DRUGI OVAKO? Partizan: Zvezdo, hvala ti!

Ostali sportovi

ZAŠTO NE MOGU I DRUGI OVAKO? Partizan: Zvezdo, hvala ti!

Podeli vest

Vaterpolo klub Partizan javno se zahvalio najvećem rivalu Crvenoj zvezdi na velikoj pomoći uoči utakmice crno-belih protiv Hanovera u Ligi šampiona

Naša dva najveća kluba godinama tesno sarađuju, razmenjuju igrače, pomažu se, tako da tu nema ništa novo.

Ali, tako nešto definitivno prija oku i uhu posle lavina najprizemnijih uvreda, prozivki i pljuvačina koje stižu iz fudbalskih, a često i košarkaških sekcija naša dva najveća sportska društva.

Kod vaterpolista je što se toga tiče - mirno more. I to se dokazalo još jednom ove nedelje. Partizan nema uslove za redovne treninge na Banjici, jer nema mazuta za grejanje, pa se u vodu ne može.

- Najveći problem je što 250 dece često nema redovne treninge. Voda bude hladna, pa u granicama normale... Ni u ponedeljak i utorak nismo bili na svom bazenu. Hvala Crvenoj zvezdi i Dejanu Saviću, dali su nam termine u ova dva dana. Tu saradnja nikad nije bila sporna, bilo je tako još dok je i Vlada Vujasinović bio ovde. Hvala i drugim klubovima, primaju naše mlađe kategorije na sparinge - rekao je trener Partizana Stefan Ćirić za Žurnal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija