• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.03.2018

15:17

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SPORTISTA KRVNIČKI PRETUKAO DEVOJKU! Udarao je pesnicama, vukao za kosu...

Ostali sportovi

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SPORTISTA KRVNIČKI PRETUKAO DEVOJKU! Udarao je pesnicama, vukao za kosu...

Podeli vest

Bejzbol igrač Denri Vaskez dobio je otkaz u klubu nakon što se pojavio snimak na kome se vidi kako brutalno prebija svoju devojku

Sportista iz Venecuele uhapšen je nakon što su sigurnosne kamere u hodniku zgrade snimile ekstremno nasilno ponašanje Vaskeza.

- Nismo imali izbora, morali smo da ga otpustimo. Niko u klubu, uključujući i mene, ne može da toleriše ovakvo ponašanje - rekao je menadžer Lankastera, kluba za koji je nastupao nasilnik.

 Policija je došla po nasilnika dva dana nakon incidenta, međutim, optužbe su odbačena jer je platio novčanu kaznu i ići će na grupna savetovanja koja su mu propisana zakonom.

- Da, videli smo video. Svaki put kad muškarac povredi ženu to je užasno. Nadam se da se to više neće događati. Nadam se da Vaskez više nikoga neće povrediti - rekao je tužilac Mark Gonzales koji vodi slučaj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
domorodac

pre 6 godina

A šta se događa sa ženom koja muškarcu isproziva svu familiju,isprovocira,izvređa,ponizi,omalovaži,izaziva i iznova sve žešće izaziva i provocira...NIŠTA...Svi to vidimo i čujemo svakodnevno i svuda i dok god ne izazove reakciju DRUGE STRANE -NE PRESTAJE!Šta pametne žene,u tom slučaju,savetuju muškarcima-da ćute i ne reaguju-valjda će prestati i uputiti mu izvinjenje!!!ŠTA???

Milan

pre 6 godina

Odgovoriš adekvatno, isprozivaš i ti nju ako imaš argumente za tako nešto. I oteraš je od sebe ili se ti skloniš, od osobe koja te ne poštuje. Šta tu nije jasno?

Gaston

pre 6 godina

Ona je sa njim zbog njegovih para, zato i trpi to maltretiranje... Sta sad izbacili ga iz kluba, sutra ce da ode u neki drugi klub i da nadje neku drugu sponzorusu, kojoj nece smetati da je bije, dokle god bude imao para, a kada bude ostao bez njih, dobice od iste ekspresno nogu u dupe...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17