• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.03.2018

17:31

RSS ZADOVOLJAN ODLUKOM EHF: Pobednik se ne traži na političkom polju, već na terenu!

Ostali sportovi

RSS ZADOVOLJAN ODLUKOM EHF: Pobednik se ne traži na političkom polju, već na terenu!

Podeli vest

Rukometni savez Srbije (RSS) saopštio je da je zadovoljan odlukom da se turnir u Kragujevcu igra bez nacionalnih obeležja

Izvršni odbor Evropske rukometne federacije (EHF) odlučio je da se kvalifikacioni turnir juniorki u Kragujevcu za Svetsko prvenstvo koje će se narednog leta održati u Madjarskoj igra bez nacionalnih simbola. 

- Uvereni smo da neće biti nikakvih problema i da će sve proći u najboljem mogućem redu. Uradićemo sve što je potrebno da se devojke osećaju dobro i da sve protekne u pravoj sportskoj atmosferi. Pobednik se ne traži na političkom polju, već na rukometnom terenu. To je ono što nas sve zanima - rekao je predsednik Upravnog odbora RSS-a Božidar Đurković.

Na turniru od 23. do 25. marta učestvovaće selekcije Srbije, Norveške, Slovačke i Kosova, a samo pobednik će izboriti plasman na kontinentalni šampionat.

- Kao iskusni organizator najvećih takmičenja u evropskim i svetskim okvirima poput Evropskog prvenstva za seniorke i seniorke 2012, odnosno, Svetskog prvenstva za žene 2013. godine, RSS se dokazao kao dobar domaćin svim sportskim gostima naše zemlje - dodaje se u saopštenju RSS-a. 

Dodaje se da će RSS "bez obzira na sporna pitanja koja prevazilaze granice sporta" i obog puta biti "dobar domaćin i učiniti sve da se svi učesnici osećaju kao kod kuće - bezbedno i sigurno". 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija