• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.03.2018

12:57

FLOJD JE GLUPAN I ZATO ĆE PONOVO U RING! Mejveder zbog bankrota ponovo u ringu!?

Ostali sportovi

FLOJD JE GLUPAN I ZATO ĆE PONOVO U RING! Mejveder zbog bankrota ponovo u ringu!?

Podeli vest

Slavni američki bokser Flojd Mejveder vraća se u ring kako bi zaradio pare, jer je bankrotirao, preneli su američki mediji

Legendarni MMA borac Čael Sonen tvrdi da se slavni Amerikanac vraća u ring jer je ostao bez prebijene pare.

- Flojd se neće boriti u MMA, već će ponovo da boksuje. Planira da se aktivira za samo jedan meč. Bankrotirao je i mora nazad kako bi nešto zaradio - rekao je Sonen i nastavio:

- Flojd je bankrotirao. Nije bitno koliko novca si zaradio, bitno je koliko si usepo da zadržiš. A on je pravi glupan. Pogledajte ga, nije previše bistar dečko. A okružen je s još manje bistrom ekipom - istakao je MMA borac.

Mnogi procenjuju da je Mejveder u karijeri zaradio milijarde dolara, a često se na društvenim mrežama moglo videti njegovo razmetanje novcem, zlatom i skupocenim stvarima...

Flojd Mejveder je u penziju otišao nakon što je boksovao sa Konorom Mekgregorom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija