• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.04.2018

08:20

(VIDEO) DŽOŠUA UJEDINIO KRUNE! Parker namučio šampiona kao niko do sada!

Ostali sportovi

(VIDEO) DŽOŠUA UJEDINIO KRUNE! Parker namučio šampiona kao niko do sada!

Podeli vest

Britanac Entoni Džošua od subote uveče je vlasnik čak četiri šampionska pojasa u teškoj kategoriji profi boksa

U borbi za ujedinjenje kruna Entoni Džošua je pobedio Džozefa Parkera i oduzeo mu WBO pojas!

Ipak, bila je to verovatno najteža borba u karijeri aktuelnog šampiona, jer je prvi put morao da boksuje svih 12 rundi i prvi put je pobedio na poene.

Džošua je na kraju ubedljivo dobio, jednoglasnom odlukom sudija, koji su mu dali 10 od 12 rundi. 

Parker je samo u petoj i šestoj rundi imao inicijativu i bio za nijansu bolji.

Entoni Džošua je sada vlasnik šampionskih pojaseva u WBA, IBF, IBO i WBO verzijama. Njegov skor je 21-0, s tim što je 20 mečeva dobio nokautom.

Pojas u WBC verziji je u rukama Amerikanca Deonteja Vajldera, koji je takođe neporažen u karijeri, pa se očekuje da uskoro njih dvojica ukrste rukavice u borbi na "sve ili ništa".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija