• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.04.2018

19:57

HRVATI OSTAVILI "DELFINE" BEZ FINALA! Srbi prokockali 4:1, sledi borba za bronzu!

Ostali sportovi

HRVATI OSTAVILI "DELFINE" BEZ FINALA! Srbi prokockali 4:1, sledi borba za bronzu!

Podeli vest

Vaterpolisti Srbije poraženi su od Hrvatske rezultatom 8:7 u Rijeci, pa će "delfini" u Evropa kupu igrati za bronzanu medalju 

Vodili su "delfini" 4:1 i 5:3, ali su domaćini početkom poslednje deonice uspeli da poravnaju rezultat, a onda i da preokrenu na 6:5 i na kraju trijumfuju. Kapiten Srbije Filip Filipović dao je tri gola, dva Duško Pijetlović, a tri kod Hrvata postigao je Loren Fatović i to dva u odlučujućim momentima meča.

Odigrala je Srbija sjajno prvu četvrtinu, odlično je funkcionisao napad, odbrana, Pijetlović bio siguran na golu, koristili smo i igrača više. Filip Flipović je načeo Hrvate, potom doneo 2:0 sa igračem više. Uspeli su domaćini da smanje, ali dva gola prednosti doneo je ovog puta Pijetlović.

Ekipi Dejana Savića ostaje borba za bronzanu medalju, u nedelju od 19 .00 sati, a rival je najverovatnije Italija

Žestoka borba vodila se i tokom druge četvrtine, da bi Mandić u finišu odveo "delfine" na 4:1. Potom su Hrvati uzvratili udarac, sa dva vezana gola prišli "delfinima" na samo gol zaostatka - 4:3. Uspeli smo ipak brzo da zaustavimo nalet Hrvata, a Pijetlović je dva minuta pre kraja treće četvrtine odveo Srbiju na 5:3. Napažnju u našim redovima u finišu deonice iskoristio je Vrlić i primakao svoj tim ponovo na gol minusa - 5:4.

Početkom poslednje četvrtine Garsija je poravnao rezultat na 5:5, a onda su Hrvati pet minuta pre kraja preokrenuli na 6:5. Bio je očigledan pad u našoj igri, ali je kapiten Filipović pogodio kada je bilo najteže, da bi se Fatović ipak pobrinuo da "barakude" opet povedu 7:6 dva minuta pre kraja. Ćuk je doneo novi egal, ali nas je koštao igrač manje, opet je Fatović bio koban i na kraju je doneo Hrvatima trijumf i finale - 8:7.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 6 godina

Hoce li neko skloniti ovog Savica, covek se potpuno pogubio, vec je dovoljno upropastio reprezentaciju, jeste li culi njegove tajm-aute, obican ulicar.

Nenad

pre 6 godina

Darko, ti od lopte mislis da je lubenica i vidis je samo na televiziji, sport ostavi sportistima i ljudima koji se razumeju u to... Savic je obican cirkuzant, njegovo ponasanje ne prilici treneru ovakve reprezentacije. Vaterpolisti su toliko iznad svih da ni njegove gluposti nisu bile problem, bar do sada. Tucak ga je stavio u mali dzep, poslusajte njegove savete i nebuloze Savica. Darko ti ovo ne razumes, ovo zbog ljudi koji znaju sta znaci glup i prepotentan trener i koliko moze unistiti ekipu, bez obzira na kvalitet. Cirkus tek sledi ostane li na klupi.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija